ŠTIRIM ASTROLOŠKIM ZNAMENJEM SE TO JESEN OBETA VELIKA LJUBEZEN: Morda ste med njimi tudi vi?

Trendi

Najbrž vsak, ki izkusi življenje, z vso lepoto in bolečino, na koncu pove, da je ljubezen edina pomembna stvar, ki obstaja na Zemlji. Ne glede na to, kje si, kaj si in kakšen si, če ljubiš, si ljubljen in si izkusil ljubezen, si verjetno opravil svoje poslanstvo na tem planetu. Namreč ko ljubimo, se celimo. Vse tisto, kar so nam iztrgali, odtrgali, lahko pride nazaj. Lahko se zacelimo, kajti vse, kar ni obstalo, ni bila ljubezen. Vsaj ne tiste prave vrste. Po mnenju astrologov se štirim znamenjem to jesen obeta velika ljubezen. Morda ste med njimi tudi vi?

Lev

Namesto da domnevajo, da jih vsi, ki jih srečajo, samodejno obožujejo, bi morali levi posvetiti malo več pozornosti ljudem okoli sebe. Zvezde vam svetujejo, da se sprostite in zaplujete po morju ljubezni, usoda pa vam bo sama pokazala, katera oseba je prava za vas. Ne dvomite, vajino srečanje se bo kmalu zgodilo.

Tehtnica

Tehtnice septembra čaka ljubezenski mejnik. Tisti, ki ste v nezadovoljivih odnosih, ki so vam prinesli le težave in razočaranja, boste razmerje verjetno prekinili. Čas je, da opustite toksične čustvene vzorce. Ampak ne skrbite. Kmalu boste našli nekoga, ki je vreden vaše ljubezni.

Škorpijon

Jesenska družabna srečanja prinašajo ljubezen. Škorpijoni boste na zabavi/druženju spoznali nekoga posebnega. Možno je, da se občutki pojavijo na prvi pogled. Gre za osebo, ki jo prepoznate v množici, osebo, ki vam bo ukradla srce že po prvem pogovoru. Sprostite se in se prepustite svojim občutkom.

Riba

Pripadniki tega znamenja bodo spremenili svoj pogled in nenadoma ustvarili nov pogled na ljudi v svojem okolju. Možno je, da bodo ribe začele romanco z nekom, ki ga poznajo že dolgo, piše Atma.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija