SVET BURI ZGODBA O CRISTIANU RONALDU: Je obsojen na 99 udarcev z bičem?

Svet

Svet v teh dneh buri zgodba o portugalskem nogometnem zvezdniku Cristianu Ronaldu, ki naj bi ga v Iranu obsodili na 99 udarcev z bičem, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Iransko veleposlaništvo v Madridu je novico že zanikalo. "V Iranu ne obstaja nikakršna obsodba proti tujim športnikom,", so na družbenih omrežjih zapisali na veleposlaništvu.

Ronaldo je s svojim savdskim moštvom Al-Nasr 18. in 19. septembra gostoval v Iranu, kjer so ga sicer prisrčno sprejeli. Kasneje so se pojavile novice o drastični kazni. Ronaldo naj bi se namreč med obiskom Irana srečal z umetnico Fatemeh Hamami. V posnetku, ki ga je po obisku Irana objavil klub, sta se nogometaš in slikarka objela in ob pozdravu izmenjala tudi poljub. Telesni stiki med neporočenimi pa so v Iranu strogo prepovedani in prav to naj bi bil razlog za kazen.

A na veleposlaništvu v španski prestolnici dodajajo, da so ljudje in oblasti z občudovanjem sprejeli srečanje nogometnega zvezdnika z znano slikarko in vse novice o kaznih označili za izmišljene.

Ronaldo pisanja medijev doslej ni komentiral.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  16 .10. 2023 ob  13: 33
Ah ne, to je rezervirano za zenske, ki ne ubogajo moske. Kmalu tudi pri nas.