TATU ZA 52 TISOČAKOV: Kaj pravite, vam je všeč?

Trendi

Tetover Shine se je pohvalil s svojo najnovejšo mojstrovino vredno 52.000 evrov, s tem pa sprožil burne odzive.

Na TikToku je delil video, v katerem predstavlja svoje zadnje delo - tatu, ki se razprostira čez celoten hrbet in je vredna 56.000 dolarjev, kar znaša nekaj manj kot 52.000 evrov.

Shine je razkril podrobnosti o sodelovanju s svojim dekletom pri ustvarjanju tetovaže. Za to umetniško stvaritev sta porabila 80 ur, pri tem pa vključila elemente znanstvene fantastike, ki spominjajo na prizore iz filma Medzvezdje (Interstellar).

@ishineink $56000 , 2 artists at the same time, for 80 hours. Interstellar vibes. What do you think? I have a few spots left to fill, go to peaksandvalleysbrand.com and choose Shine as your artist to book! Lets make ART.#interstellar #interstellartattoo #spacetattoo #space #jameswebb #galaxy #spacetheme ♬ sonido original - slowed+reverb

Kljub impozantnosti tetovaže so številni v komentarjih izrazili neodobravanje zaradi visoke cene. "Stane preveč," je zapisal eden od TikTokerjev, drugi pa se je strinjal: "To je polog za hišo, j**eš tetovažo." "Nobena tetovaža ni vredna toliko," je zapisal tretji, četrti pa je izračunal, da je naročnik tetovatorjema plačal 650 evrov na uro.

Nekateri so mnenja, da je tatu vreden vsakega centa, saj predstavlja pravo umetniško delo, medtem ko so drugi poudarjali, da gre za umetnost z visoko vrednostjo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  20 .11. 2023 ob  12: 57
Zidovi umazanih stranisc so vedno pokracani.
JKDWingChun |  18 .11. 2023 ob  20: 10
Vglavnem zelo lepo narejen tattoo. Ma ni to vredno 52 jurjev dej. Pri nas si lahko nardis tak tatu za 5 jurjev. Tik Tok bolniki pač. Vse za pozornost vzbudit
vseved |  18 .11. 2023 ob  15: 55
Bolano, gnjusno.