TE ŽENSKE SO NAJBOLJ LAČNE SEKSA: Imajo močnejši libido kot druga horoskopska znamenja

Trendi

Verjetno je težko kaj lepšega od ženske z velikim spolnim apetitom. Ko vas pogleda s porednimi očmi, vas z njimi slači in kar vidite jo, kako bi vas naskočila. Ritmu žensk, rojenih v teh horoskopskih znamenjih boste težko sledili, saj so v postelji preprosto nenasitne.

Škorpijon

Ženske, rojene v znamenju škorpijona, imajo večji spolni apetit kot vsa druga znamenja. Njihova intenzivnost je vidna predvsem v spalnici. Spolnost z njimi je vedno vznemirljiva, še posebej, ker rade preizkušajo različne stvari. Osvajanje škorpijonke se začne s spogledovanje in nato z dotikom. Moški, ki se podajo na spolno dogodivščino s škorpijonkami, naj bodo pripravljeni na veliko potenja!

Oven

Ženska, rojena v znamenju ovna, ljubi dober fizični izziv in ni boljšega izziva kot spolni odnos, kajne? Spolni apetit te ženske sproži čisti adrenalin. Rada zmaga, spolnost z njo pa je vedno polna strasti, iger in eksperimentiranja. Zdi se, da je njihov spolni apetit povezan s hudomušnostjo in željo po igri. Te ženske so izredno strastne, kar v veliki meri pokažejo v spalnici.

Bik

Bikica obožuje spolnost, njen spolni nagon je izredno močan. Je zelo trmasta in nikoli ne bo priznala, da je pobudnica za igrice med rjuhami. Bikica vedno mami in posredno aludira na seks. Njena spolna želja je fizične narave, zato bodite pozorni na dotikanje in ljubkovanje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija