TEŽAVE NA BENCINSKEM SERVISU PRI LAZARETU: Zaradi 'kapucarja' ostali brez WC školjke

Kronika

Včeraj ob 12.30 so koprski policisti dobili obvestilo, da se na bencinskem servisu pri Lazaretu zadržuje moški, pokrit s kapuco, ki je razbil straniščno školjko. Poleg tega je bil nesramen in žaljiv. Policisti so na kraju identificirali vinjenega 42-letnika, ki se kljub ukazom policistov ni hotel pomiriti, zato so mu odredili pridržanje. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Fotografija je simbolična.

Včeraj ob 17.10 je v koprskem nakupovalnem središču delal težave vinjen 66-letnik, ki je razgrajal, kričal in grozil. Policisti so mu odredili pridržanje in izdali plačilni nalog.

Ob 20.38 je v izolski trgovini neznanec udaril 17-letnika, ki je zadevo prijavil policistom. Policisti so pregledali okolico, vendar neznanca niso našli. O dogodku še zbirajo obvestila.

Na Policijski postaji Kozina je državljan Italije, ki začasno prebiva v bližnji vasi, zvečer prijavil, da sta ga napadla soseda. Eden ga je udaril, drugi mu je grozil. Policisti so sprejeli kazensko ovadbo zaradi nasilništva in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Ob 22.25 je v enega od koprskih lokalov prišla 46-letnica, ki se je verbalno znašala nad gosti in zaposlenimi. Poklicali so policijo. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija