TO JE NAJNOVEJŠA PONUDBA AUDI 2023! Izkoristite posebne ugodnosti pri Porsche Koper (FOTO, VIDEO)

Koper

Znamka Audi združuje športnost, eleganco, praktičnost in prostornost. Navdušeni boste nad znamenitim in dinamičnim zunanjim videzom ter naravnost izjemnim užitkom v vožnji skupaj z najbolj napredno in dovršeno tehnologijo v notranjosti. Odkrijte posebno ponudbo izbranih modelov in naročite vaš novi Audi popolnoma po vaših željah! Izkoristite posebne ugodnosti pri Porsche Koper!

Ugodna ponudba najbolj priljubljenih modelov Audi pri Porsche Koper

Audi ponudba 2023 - preverite posebno ponudbo izbranih modelov Audi pri Porsche Koper. Izbrane modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in Audi BON financiranje/zavarovanje. Pohitite in ujemite odlične prihranke! (1)

Preverite izjemno ponudbo Audi!

- Novi Audi Q2 že od 22.990 €*

- Novi Audi A4 že od 31.490 €*

- Novi Audi A4 Avant že od 38.990 €*

- Novi Audi A5 Sportback že od 42.990 €*

- Novi Audi Q5 že od 47.990 €*

O tem, zakaj je ta ponudba najboljša priložnost za novega Audija ta trenutek, smo se pogovarjali s prodajno svetovalko za nova vozila Audi, Katjo Valantič, ki nam je zaupala veliko podrobnosti.

1. Nam lahko razkrijete, kateri modeli so vključeni v ponudbo?

Kupcem so v tej izjemni ponudbi na voljo eni izmed najbolj priljubljenih modelov znamke Audi: Q2, limuzinski A4 in karavanski A4 Avant, A5 Sportback, Audi Q5 in pa najnovejši električni športni terenec Audi Q8 e-tron. Vsi modeli v ponudbi so že serijsko zelo dobro opremljeni, kupci pa si jih lahko opremijo z dodatno opremo, izberejo barvo, platišča po svojih željah.

2. Kako si lahko stranke po svojih željah opremijo vozila?

Kljub temu, da so že v osnovi modeli odlično opremljeni, lahko stranke izbirajo med bogatim seznamom dodatne opreme, številnimi barvami zunanjosti, vrsto oblazinjenja v notranjosti, platišči in še veliko več.

3. Koliko lahko v trenutni ponudbi stranke privarčujejo?

V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in Audi BON financiranje oz. zavarovanje. Ugodnost velja v primeru sklenitve finančnega leasinga in zavarovanja hkrati.

4. Katere ugodnosti lahko stranka dodatno izkoristi ob nakupu električnih vozil Audi?

Ob nakupu električnih vozil Audi lahko stranke izkoristijo Eko sklad za električna vozila, v ponudbi pa imamo tudi električne polnilnice. V tej akciji je vsem kupcem na voljo najnovejši električni športni terenec Audi Q8 e-tron 55 z izjemnim dosegom do 578 kilometrov (WLTP). V sklopu te akcije si lahko kupci izberejo še dodatno opremo v vrednosti 12.000 €*

Vas zanima več informacij? Pokličite jih na 041 392 204. Z veseljem so vam na voljo.

Audi, vse kar šteje, je pred vami! Premik naprej ne pomeni le smeri, temveč tudi vizijo prihodnosti. Ne ozirajte se nazaj. Vse, kar šteje, je pred vami. Se sliši vznemirljivo? Dovolite, da vas navdušimo. Izberite si novega urbanega športnega terenca Audi Q2, elegantnega A4 v limuzinski ali Avant karavanski različici, športni Audi A5 Sportback, večjega športnega terenca Audi Q5 ali pa najnovejšega popolnoma električnega Audi Q8 e-tron za mobilnost prihodnosti. Pohitite, akcija velja do preklica oziroma do razprodaje zalog!

Novi Audi Q2 - že od 22.990 €*

Audi Q2 30 TFSI (110 KM): 16" aluminijasta platišča, LED-žarometi, barvna letev na C stebričku v barvi vozila, odbijač Basis, parkirni sistem plus, kamera za vzvratno vožnjo, speljevalna asistenca, komfortni naslon za roke spredaj, sprednja sedeža nastavljiva po višini.

Novi Audi A4 - že od 31.490 €*

Audi A4 limuzina 35 TFSI (150 KM) Business in Komfort paket vsebuje: asistenca za dolge žaromete, zvočni sistem Audi, MMI navigacija plus z ekranom na dotik, Audi Connect, Audi phone box z brezžičnim polnjenjem, parkirni senzorji, LED ambientalna osvetlitev, ogrevani sedeži.

Novi Audi A4 Avant - že od 38.990 €*

Audi A4 Avant 35 TDI (163 KM) Business in Komfort paket vsebuje: asistenca za dolge žaromete, zvočni sistem Audi, MMI navigacija plus z ekranom na dotik, Audi Connect, Audi phone box z brezžičnim polnjenjem, parkirni senzorji, LED amb. osvetlitev, ogrevani sedeži.

Novi Audi A5 Sportback - že od 42.990 €*

Audi A5 Sportback 35 TDI (163 KM) Business in Komfort paket vsebuje: asistenca za dolge žaromete, zvočni sistem Audi, MMI navi. plus z ekranom na dotik, Audi Connect, Audi phone box z brezžičnim polnjenjem, parkirni senzorji, LED amb. osvetlitev, ogrevani sedeži.

Novi Audi Q5 - že od 47.990 €*s

Audi Q5 quattro 40 TDI (204 KM) Business in Komfort paket vsebuje: asistenca za dolge žaromete, zvočni sistem Audi, MMI navig. plus z ekranom na dotik, Audi Connect, Audi phone box z brezžičnim polnjenjem, parkirni senzorji, LED amb. osvetlitev, ogrevani sedeži.

Izberite si novo vozilo na njihovi strani, oni pa odkupijo vaše!

Ne želite izgubljati časa s številnimi potencialnimi kupci, pogajanji, prepričevanjem in administracijo?

Izberite si novo vozilo na njihovi strani, oni pa bodo odkupili vaše vozilo po najboljši možni ceni ter poskrbeli za hiter in preprost odkup vozila. Prednosti menjave pri Porsche Koper:

- odkup vseh vozil in vseh znamk

- menjava staro za novo

- gotovinski odkup rabljenih vozil

- poplačilo vašega leasinga

- nudijo dobro gotovinsko plačilo

Preverite tudi:

- Audi servis Koper  – vrhunski pooblaščeni servis

Želijo vas navdušiti za nova vozila Audi!

Imate dodatna vprašanja? Z veseljem so vam na voljo!

Porsche Koper

- Igor Jurada, tel. +386 5 611 65 02

- Katja Valantič, tel. +386 5 611 65 01

Pogoji akcije Audi Bon - Audi financiranje

*V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in 2.000 evrov, do katerega je stranka upravičena ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanja vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pod pogoji akcije AUDI BON (1). Vse modele v akciji se naroči v tovarno po želji stranke, možna izbira dodatne opreme.

*Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 evrov z DDV, do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji; Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2023/AUBON_FIX_01_2023.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Poraba za model Audi Q2 30 TFSI, kombinirana vožnja: 5,8 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 132 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0345 g/km. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.