TO JE VERJETNO NAJVEČJA MADONNINA OBOŽEVALKA: Ima kar 18 tetovaž slavne pevke (FOTO, VIDEO)

Trendi

Strastna oboževalka Madonne je doživela občutek, kot da je bila njena 'molitev' uslišana, potem ko so ji njene tetovaže pevke prinesle svetovni rekord.

Tara Berry iz Topeke v Kansasu ima zdaj uradno največ tetovaž istega glasbenika na telesu, saj ima 18 tatujev superzvezdnice Madonne. Navdih za tetovaže ni črpala le iz svoje ljubezni do Madonne, ampak jo je navdušila tudi prejšnja rekorderka Nikki Patterson iz Združenega kraljestva, ki je imela 15 tetovaž raperja Eminema.

Tara, ki dela za mobilno telefonsko podjetje, je začela s tetovažami Madonne leta 2016. Povedala je: "Večina tetovaž je nastala v obdobju šestih mesecev. Imela se dve portretni tetovaži Madonne, ko sem prebrala o osebi, ki je takrat držala Guinnessov svetovni rekord s 15 tetovažami Eminema. Odločila sem se, da grem po rekord." Tara ocenjuje, da je porabila približno 110 ur za tetoviranje in več kot 9.000 evrov.

Njena mati je bila nad tetovažami 'osupnjena', medtem ko so njeni prijatelji menili, da so 'izjemno kul'. Tara privablja veliko pozornosti, ko je zunaj: "Ljudje me pogosto gledajo in izražajo presenečenje. Dotikajo se mojih rok ali me vprašajo, če se lahko dotaknejo. Vesela sem vsakega odziva," piše na spletni strani Guinness World Records.

Njene tetovaže prikazujejo Madonno skozi leta, od začetka njene kariere v 80-ih do sodobnih podob. Ima celo tetovažo slavnega poljuba Madonne in Britney Spears na podelitvi MTV Video Music Awards leta 2003. Čeprav večina ljudi takoj prepozna Madonno, včasih njene tetovaže zamenjajo za Cindy Lauper, Katy Perry, Jennifer Aniston ali Marilyn Monroe.

Tara je oboževalka Madonne že od uspešnice 'Borderline' leta 1983. Njene najljubše pesmi so 'Vogue', 'Dress You Up' in 'Iconic', njeni najljubši albumi pa 'True Blue' in 'Confessions on a Dance Floor'.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija