Tožba proti Slovenki leta

Koper

Robert Časar, ki zaradi razžalitve dobrega imena in časti toži novinarko RTV Slovenije in Slovenko leta, Eugenijo Carl, se tudi danes ni pojavil na sodišču.

Nekdanjega predsednika uprave Luke Koper, Roberta Časarja, so zmotile navedbe v prispevku Luški denar za Časarjevo ograjo in nadstrešek, v katerem je Eugenija Carl navedla obtožnice, v katere je vpleten Časar in tudi tiste, v katerih je v preiskavi.

Nekdanji direktor pristanišča je v tožbi navedel, da je zaradi tega trpel hujše duševne bolečine, na sodišču pa se v zvezi s tem postopkom še ni prikazal, danes je poslal opravičilo, njegova odvetnica pa je povedala, da se nista slišala že mesece. Je pa danes na sodišču pričala Carlova.

Deli novico:

Slovenec leta |  24 .01. 2014 ob  03: 23
Slovenka leta je s svojimi senzacionalističnimi in veliko krat zavajajočimi prispevki svojega denarja vredna. Časar pa vsaj 10 let zaporta! Upam, da mu poberejo nepremičnine in drugo premoženje za poplačilo denarnih kazni in stroškov sodnih postopkov.
StrupeniAdi |  23 .01. 2014 ob  14: 54
lp
Očitno da je baraba Časarćek vedno bolj zmeden.Ne vem če se mu to izplača,posebno glede na to da se je "dobro zdebelil"pa ne samo v Luki d.d..Njegova t.i. poslovna in politična kariere se je končala.Konec koncev tudi nima več ravno rosna leta.Dejstvo je da je veliko akumuliral in da mu ne bo ničesar odvzeto,takšna so pač pota gospodova pri nas.......