TRDI, DA MOŽA LJUBI, ČEPRAV GA 'NON-STOP' VARA: Poročena sta 20 let

Trendi

Poroka naj bi temeljila na zaupanju, toda ena ženska priznava, da uživa, ko lahko obenem opravlja vlogo matere in žene ter je tudi na skrivaj spolno aktivna z drugimi moškimi. V 20 letih zakona je bila nezvesta 14 let in imela osem afer.

Čeprav ve, da je to narobe, jo veseli, da mož ni izvedel za njeno varanje, je anonimna ženska povedala za MailOnline. Pojasnila je, da si je vsakič, ko je končala v postelji z drugim moškim, obljubila, da bo to zadnjič.

44-letnica se zaveda, da bi bila njena najstniška hči in mož 'zlomljena', če bi izvedela za njene afere. Toda ne more nehati. Povedala je, da z možem seksata približno enkrat na teden, kar naj bi bilo dovolj za ohranjanje intimnosti. Toda ne more se znebiti občutka evforije, ki ga prinaša seks z drugimi moškimi. "Čutim krivdo, toda spet, ne dovolj, da bi prenehala," je priznala.

Pojasnila je, da ko je prvič začela afero, ni razmišljala o tem, kaj bi njen mož mislil, če bi izvedel za njeno varanje. Potem je začela spati z mlajšimi moškimi, ki ne bi hoteli 'iti dlje', ker je poročena. Delila je primer, ko je mož videl sporočilo njenega ljubimca. Toda na srečo jo je le vprašal, kdaj se odpre fitnes. Bila je hvaležna, da ni videl sporočil bolj intimne narave. Moškim ne pove svojega pravega imena, da bi se izognila nevšečnostim. Dodala je, da obožuje občutke poželenja, kljub temu da 'igra nevarno igro'.

Ženska je nadaljevala, da ima trenutno afero s sodelavcem, in delila, da sta oba rekla, da to ne more trajati večno. Toda priznala je, da se imata tako dobro v postelji, zaradi česar afera že dolgo traja. Povedala je, da se redno sestajata v hotelih, kar ne vzbudi sumničavosti pri možu, saj so nočitve v hotelih del njene službe. Obenem je dejala, da uživa v 'tedenskih pobegih iz resničnosti'.

Rekla je, da se preprosto ne more sprijazniti z življenjem, ki vključuje seks z eno samo osebo, ker potrebuje občutke 'čistega poželenja'. Vendar pa noče priznati možu, kaj počne.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija