SUROVA ZLORABA V TRSTU: Mati v pripor zaradi nasilja nad mladoletnim sinom (VIDEO)

Kronika

Tik čez mejo odmeva primer zlorabe mladoletnega otroka s strani matere.

Lastnica javnega lokala v Trstu je karabinjerjem prijavila sum družinskega nasilja. Na mladoletniku je namreč opazila odrgnine, modrice in druge potencialne znake nasilnega ravnanja. 

Med preiskavo, ki jo je vodilo državno tožilstvo, so karabinjerji nadzorovali dogajanje v stanovanju mladoletnika in njegove 52-letne matere. Tudi s pomočjo videoposnetkov so ugotovili, da je otrok žrtev hudega nasilja in nadlegovanja, pišejo italijanski mediji. Mati si je sina popolnoma podredila, tako da se pretepanja sploh ni skušal ubraniti.

Med drugim mu je tudi grozila, naj o zlorabi ne pove nikomur, ter ga naučila, kako naj o njej laže. Zaradi tega se ji je v preteklosti tudi uspelo izogniti roki pravice, ugotavljajo preiskovalci.

52-letna ženska je pretepala svojega sina (VIDEO KARABINJERJI) Maltrattamenti in famiglia: arrestata dai Carabinieri (VIDEO CARABINIERI)

Objavil/a PrimorskiD dne Sreda, 03. avgust 2022

Poleg vsega pa sta živela še v izredno slabih higieničnih razmerah.

Za 52-letnico je bil nemudoma odrejen pripor, dečka pa so prevzele socialne službe. Zaradi psihološke travme mu bodo pomagali tudi strokovnjaki.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  03 .08. 2022 ob  18: 14
To je samo dokaz, da so ljudje po duši zlobni in takih ni malo, ki izvajajo nasilje nšinadbkejšimi. Slovenija ni izjema, sploh obala!