TUDI TO JE MOŽNO V SVOBODI: Hovnikova o pregrešno dragi poti v New York razpravlja s Carlovo kar po Facebooku (FOTO)

Koper

Eugenija Carl

Kot je za TV Slovenijo poročala novinarka Eugenija Carl, je od 10. do 19. julija v New Yorku potekal Visoki politični forum o trajnostnem razvoju, na katerega so z ministrico za javno upravo Sanjo Ajanović Hovnik poletele še štiri uradnice ministrstva: vodja direktorata za javno upravo Mateja Mahkovec, iz ministričinega kabineta nekdanja novinarka in strokovnjakinja za odnose z javnostmi v Šarčevi vladi Nika Benedik, namestnica generalnega sekretarja in nekdanja poslanka več strank Maja Dimitrovski – vse tri je na ministrstvo pripeljala ministrica – ter Simona Hočevar, vodja sektorja za analize in razvojno načrtovanje.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  25 .09. 2023 ob  19: 33
Od vedno spoštujem tako načelne novinarje, ko je Eugenija Carl. Blešči od načelnosti in poštenosti.
Ištrijan |  24 .09. 2023 ob  18: 05
11
Eugenija je prikazala in osvetlila vso bedo teh t.i. strokovnih srečanj.

Tu ni šlo za nobeno strokovno srečanje. Od tega srečanja za nas državljane ne bo prav nikaršne koristi. Šlo je zgolj za politični izlet, plačan iz naših davkoplačevalskih žepov in nič drugega. Ali če hočete čisti P. R., v smislu glejte ovce, tudi mi smo bili tam, poglejte kako smo pomembni.....ja, seveda!

To zelo spominja na t.i. konference zdravnikov, ko jim farmacija plačuje izlete in dopuste, da ti potem plasirajo njihove izdelke svojim pacientom!
Miura |  22 .09. 2023 ob  18: 47
-23
Carla, Carla, ti zmanjkuje novic? Pojdi v penzion .....
Prč |  22 .09. 2023 ob  17: 16
-27
Eugenija je ena navadna oportunistična kvazi novinarka. Naj pomete pred svojim pragom in napiše kaj o svojem bivšem možu.
manemebasat |  22 .09. 2023 ob  15: 50
31
Bravo Đenka!