UNIVERZA NA PRIMORSKEM IŠČE NAJEMNIKA: Javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v Kopru

Koper

Univerza na Primorskem je v začetku leta kupila nekdanji Garni hotel Pristan v Kopru, v katerem je uredila ležišča za 55 študentov ter ga preimenovala v Študentski dom Barka. Sedaj z javnim razpisom za zbiranje ponudb išče najemnika prostorov nekdanje restavracije v pritličju.

Univerza na Primorskem je objavila javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnega prostora v stavbi Barka v Kopru v najem. Predmet oddaje so prostori nekdanje restavracije v pritličju, v skupni neto izmeri 258,11 m2. Poslovni prostor je delno opremljen za opravljanje gostinske dejavnosti. Najnižja ponudbena izhodiščna cena – najemnina za poslovni prostor znaša 1.874,00 EUR/mesec.

Več o pogojih za oddajo ponudb ter vso dokumentacijo razpisa najdete na spletni strani UP. Rok za prejem ponudb poteče 23. junija, ogled poslovnega prostora pa je možen po predhodnem dogovoru. Vsi interesenti lahko v času med 8. in 12. uro pokličejo direktorja UP študentskih domov: Viljem Tisnikar, tel. št. 041 690 619, elektronski naslov: viljem.tisnikar@upr.si, in se dogovorijo za termin ogleda ali pridobijo dodatne informacije.

Deli novico: