V IZOLSKI TRGOVINI ZGRABIL ZA VRAT 71-LETNICO: Incident se je začel z žalitvami, ki so letele na prodajalko

Kronika

Včeraj zjutraj ob 8.15 je v eni od izolskih trgovin prišlo do incidenta, nad katerim je bil marsikdo zgrožen. Pijan 37-letnik je žalil prodajalko, na to pa ga je opozorila 71-letnica, ki je bila v trgovini kot stranka. Moški je najprej vanjo vrgel kruh, nato pa jo je prijel za vrat. Po prihodu policistov se je z žaljivkami spravil tudi nanje, v postopku ni želel sodelovati, zato so ga pridržali in mu izdali plačilni nalog zaradi več kršitev.

Včeraj ob 19.20 je pijan 37-letnik v Luciji prišel na teraso gostinskega lokala. Zaposlena ga je prosila, naj odide, a se je namesto tega pričel nedostojno vesti do nje in drugih gostov. Žalil je tudi policiste, ki so prišli na kraj, zato so ga pridržali in mu izdali plačilni nalog.

Ob 2.00 ponoči je 26-letnik poklical policijo in povedal, da so ga v Kopru napadli trije moški. Razbili so steklo na vozilu in ga pretepli, nato pa odšli s kraja. Policisti v zvezi z dogodkom še zbirajo obvestila.

Pred lokalom v Žusterni je nekdo razbil hladilnik in iz njega ukradel večjo količino sladoledov. Škode je za 1.000 evrov.

V Ankaranu so 18-letnici ukradli torbico, ki jo je pustila brez nadzora. V njej je imela denarnico in gotovino.

Policisti so sicer na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 63 nujnih primerov in na 113 prejeli 174 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali vlom in dve tatvini. Zaradi kršitev javnega reda in miru je bilo enajst intervencij.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija