V KOPER PRIHAJA KARIERNI SEJEM: Sodelovalo bo več kot 100 delodajalcev

Koper

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje, Območna služba Koper in služba Eures tudi letos organizirajo Čezmejni zaposlitveno-karierni sejem. Dogodek bo v četrtek, 29. februarja, med 11. in 17. uro v Areni Bonifika v Kopru.

Sejem je namenjen iskalcem zaposlitve (brezposelnim ali zaposlenim, ki želijo zamenjati zaposlitev), šolajoči se mladini, upokojencem, delodajalcem, podpornim institucijam in vsem ostalim, ki jih zanima ponudba na trgu dela. Udeležba je brezplačna.

Sodelovalo bo več kot 100 delodajalcev in partnerjev, ponudba pa bo zajemala raznovrstna prosta delovna mesta, različne oblike sodelovanja za dijake, študente in upokojence, podjetniško svetovanje ter druge storitve na trgu dela. 

Na sejmu bodo sodelovali delodajalci s skoraj vseh področij: predelovalne dejavnosti, promet in skladiščenje, zdravstvo in socialno varstvo, javna uprava, gradbeništvo, gostinstvo in turizem, izobraževanje, informacijska tehnologija, trgovina, dejavnost popravila motornih vozil, bančništvo in zavarovalniška dejavnost, znanstvene ter druge dejavnosti. 

Na voljo bo tudi dodaten program z različnimi uporabnimi vsebinami, kot so zaposlitev v Evropi, uporaba spletne strani zavoda in portala PoiščiDelo.si, hitri zmenki z delodajalci za mlade, poklici v socialnem varstvu in poklici v kovinarstvu.

Več o dogodku in sodelujočih delodajalcih si lahko preberete tukaj

Dogodek sofinancirata Evropski socialni sklad+ iz projekta Izvajanje mreže EURES in iniciative ALMA ter Mestna občina Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija