V LOKALU NA KOPRSKI OGRLICI NASTALO ZA 15.000 EVROV ŠKODE: Policija sumi na požig (FOTO)

Kronika

V soboto smo poročali o požaru v gostinskem lokalu na Ferrarski ulici v Kopru. Po gašenju so gasilci odkrili še tri druga žarišča začetnih požarov, je poročala uprava za zaščito in reševanje, primer pa je pod drobnogled vzela policija. Danes so nam s Policijske uprave (PU) Koper in Gasilske brigade (GB) Koper sporočili nekaj podrobnosti.

Koprski poklicni gasilci so bili o požaru na Ogrlici v Kopru obveščeni v soboto ob 3.16 zjutraj. "Ko smo prišli na kraj dogodka, nas je pred lokalom čakal varnostnik in nas usmeril v lokal, kjer je bil požar. Gorela je omarica v šanku," so zapisali. Po tem, ko so gorečo omarico pogasili, so pregledali še ostale prostore lokala ter našli še tri druga požarišča začetnih požarov, ki so jih preventivno zalili z vodo, nato pa pričeli še z prezračevanjem prostorov.

Na kraju je bila tudi policija, ki je pristojna za ugotavljanje vzroka požara. S PU Koper so nam sporočili le, da zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja požiga. Po prvih nestrokovnih ocenah je v požaru nastalo za približno 15.000 evrov materialne škode.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija