V PACUGU VLOMIL V DVE STANOVANJI: Iz enega odnesel DVD predvajalnik, iz drugega nič

Kronika

V Pacugu je nekdo vlomil v dve stanovanjski enoti. Iz prve ni ukradel nič, iz druge pa DVD predvajalnik znamke AKAI. Lastnikom je povzročil večjo škodo z vlomom. V eni od postojnskih trgovin je nekdo ženski iz torbice ukradel denarnico, v Pivki pa je nekdo vlomil v tri barake in ukradel ročno orodje.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 159 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in dve tatvini, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 28 nezakonitih prehodov državne meje.

Ob 12.11 so bili policisti obveščeni, da je v Izoli padel 91-letni kolesar. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je zapeljal na levo pred osebni avtomobil. Voznica ga je oplazila, kolesar pa je padel po vozišču. Odpeljali so ga v SB Izola.

Ob 14. uri so na počivališču Risnik kontrolirali voznika osebnega avtomobila, 37-letnega državljana Rusije, ki prebiva v Sloveniji. Ugotovili so, da ima ponarejeno prometno dovoljenje, prav tako tudi vozniško dovoljenje. Vozilo so izločili iz prometa, postopki preverjanja še potekajo. Po zaključku sledi kazenska ovadba.  

Ob 0.20 so v Postojni ustavili 20-letnega voznika osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,39 mg/l, ker pa je mlad voznik, mu sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija