V REKI DRAGONJI S ŠAMPONOM PRAL AVTOMOBIL: "Zakaj ni nihče poklical policije?" (FOTO)

Koper

Na družbenih omrežjih kroži fotografija, ki naj bi nastala včeraj v dolini reke Dragonje. Na fotografiji se vidi, da oseba v reki s šamponom pere avtomobil.

"Presodite sami, dogajalo se je v dragonjski dolini … Bravo človeštvo … Ko prideš prat avto v naši prelepo Dragonjo, območje Nature 2000. Dragonja, narava … takih obiskovalcev ne potrebuje," se glasi ena od mnogih objav fotografije na družbenem omrežju Facebook, ki naj bi včeraj nastala v dolini Dragonje.

"Zakaj ni nihče poklical policije?" sprašuje ena od komentatork pod objavo na Facebooku. Nekateri so prepričani, da bi moral storilec dobiti visoko denarno kazen, spet drugi menijo, da bi moral tisti, ki je naredil fotografijo, prijaviti inšpekciji in policiji.

Obrnili smo se na okoljski inšpektorat in koprsko policijsko upravo. Vprašali smo jih, kdo je pristojen za nadzor, da do takih primerov ne prihaja. Pa tudi, komu lahko občani prijavijo takšne storilce – policiji? In, v kolikor se razkrije identiteta storilca, ali ima država vzvode, da ga sankcionira – ga oglobi, ga zgolj opozori, obravnava takšno dejanje policija kot prekršek ali kot kaznivo dejanje? Njihove odgovore še čakamo in jih bomo objavili takoj, ko jih prejmemo.

Presodite sami, dogajalo se je v dragonjski dolini...???? Bravo človeštvo...???? Ko prideš prat avto v našo prelepo reko...

Objavil/a Strunjan dne Ponedeljek, 15. april 2024

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zarja |  15 .04. 2024 ob  16: 10
61
Ta je res bolnik. Upam, da dobi globo.
Martin Kacur |  15 .04. 2024 ob  15: 05
52
"domačini"
to še trieštinom ne pade na pamet