V SEŽANI GOLJUFIJA S KRIPTO DENARNICO: Ostal brez 140.000 evrov prihrankov

Kronika

V petek popoldne je na sežansko policijsko postajo prišel moški, ki je povedal, da so mu neznanci izpraznili bančni račun, na katerem je imel 140.000 evrov. Po telefonu naj bi ga poklical neznanec, ki mu je dejal, da ima v kripto denarnici 17.000 evrov in mu svetoval, da bi denar prenakazali na njegov bančni račun. Moški je neznancu posredoval podatke o svojem transkacijskem računu skupaj z vsemi dostopnimi gesli, kmalu zatem pa je ostal bančni račun z oškodovančevimi prihranki prazen.

Iz delovnega stroja, ki je bil parkiran na delovišču na Kozini, je neznanec ukradel 350 litrov goriva in lastnika oškodoval za 550 evrov.

V petek nekaj minut po 10.00 so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v hišo pri Pivki. Neznanca je pregnala lastnica, ki je bila takrat v notranjosti hiše.

Ob 15.50 so bili policisti obveščeni o vlomu v hišo pri Ilirski Bistrici. Neznanec je ukradel zlatnino, nekaj predmetov in gotovino. Lastnik ima za 8000 evrov škode.

V soboto ob 20.47 so bili policisti obveščeni o vlomu v hišo v okolici Kozine. Vlomilec je odnesel 50 evrov in zlate uhane.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija