VANDALIZEM NA PIRANSKI ŠOLI: Najprej pokradli, nato zažgali

Kronika

Neznanci so vlomili v prostore ene od piranskih šol, kjer so stresali avtomat za napitke, nato pa ukradli lake, neonske cevi, klima napravo, rolo najlona, ventilator in dva gasilna aparata. Vse predmete, razen gasilnih aparatov, so nato zažgali za šolo. Škode je za 1.000 evrov.

Na območju PU Koper so v zadnjih 24 urah policisti posredovali v 45 nujnih primerih, na 113 so prejeli 158 klicev. Obravnavali so 15 prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami. Eno vozilo so zasegli. Obravnavali so še štiri tatvine in tri vlome. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali štirikrat. Obravnavali so še 18 nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj ob 12.20 je prišlo do prometne nesreče v Dutovljah, kjer je 37-letni voznik avtomobila v ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v tovornjak, ki ga je nasproti pripeljal 58-letnik. Slednji je imel naložen les, zato je bila cesta do 14.30 zaprta, ker je bilo potrebno les preložiti. 37-letnik se je v nesreči lažje poškodoval. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V Komnu so iz prostorov podjetja ukradli 12 platišč s pnevmatikami.

Sinoči so v Izoli policisti zasegli moped 54-letniku, ker ni imel vozniškega dovoljenja, alkotest pa je pokazal 0,68 mg/l. Čaka ga obdolžilni predlog.

Ponoči so v Kopru ukradli moped znamke Piaggio, zip 25, registrskih oznak KP 1Z-G4, črne barve, ki je bil parkiran pred vhodom v blok na Cesti na Markovec. Moped je vreden 2.000 evrov. Moped Piaggio, zip 50, bele barve, registrskih oznak KP 3Z-G0, vreden 2.000 evrov so ukradli v Pobegih.

Ob 9.55 je na Ferrarski cesti v Kopru 53-letni voznik avtomobila odvzel prednost 47-letnemu motoristu in vanj trčil. Motorist je bil prepeljan v na pregled v izolsko bolnišnico, povzročitelju nesreče pa izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija