VAS ZANIMA, KAKO SE BO IZKAZAL MED RJUHAMI? Te vsakdanje navade povedo več, kot si mislite

Trendi

Včasih je dejansko mogoče oceniti knjigo po platnicah. Če vas zanima, kakšen je v postelji moški, ki vam je všeč, pozornost med drugim usmerite na način, kako jé, govori in sedi. Tako hitro in preprosto lahko ugotovite, kakšen ljubimec je vaš izvoljenec, še preden sploh prideta do postelje oziroma vroče akcije.

Kako jé

Najboljši ljubimci so hedonisti, ki uživajo v grižljaju, najslabši pa so izbirčneži, piše Daily Mail. Res bi torej bilo boljše, da svoje karte stavite na malce obilnejšega gospoda kot na vitkega športnika, ki ob vsakem zalogaju prešteva kalorije. Dober apetit velikokrat pomeni dober libido, pripravljenost na preizkušanje novih jedi pa na odprtost do različnih telesnih poz.

Kako govori

Je njegov govor monoton in se med njim izraz na njegovem licu ne spreminja ali pripoveduje doživeto, pri tem pa uporablja obrazno mimiko in tudi druge oblike govorice telesa? Govor brez navdušenja pomeni le eno: tudi v postelji je dolgočasen. In seveda obratno.

Kakšen je v družbi

Splošno pravilo se glasi: bolj je nekdo odprt in ima razvite socialne veščine, bolje komunicira tudi v postelji in lažje se bo z njim seksualno povezati.

Kako vas drži za roko

Kako nekdo drži vašo roko, je močan znak ne samo izvedbe v postelji, ampak splošnega obnašanja do izbranke. Prepleteni prsti pomenijo močna erotična čustva. Želi, da bi bili povezani psihično in čustveno. Oseba, ki se roke drugega dotika zgolj s prsti, nakazuje ravno nasprotno. Standardno držanje za roke nakazuje sprejemanje, najbrž pa v seksu ne gre pričakovati presenečenj.

Kako sedi

Kam se usede, ko vas povabi na pijačo ali večerjo, je še en očiten kazalec ljubezenskih veščin. Če izbere položaj, s katerega vidi le vas, ste na dobri poti. Bolj je osredotočen na vas tedaj, ko nista povsem sama, bolj se vam bo posvečal, ko bosta.

Kako se poljublja

Če se med njegovimi nežnimi in strastnimi poljubi dobesedno topite, boste to občutili tudi med seksom. Če se slabo poljublja, je boljše, da o seksu z njim sploh ne razmišljate. V nasprotnem primeru se pripravite na razočaranje. Moški, ki z rokami objamejo obraz partnerice/partnerja, so romantiki in želijo, da se jim popolnoma predate. In če med prvim poljubom ne bo hitel z jezikom raziskovati vaših ust, lahko pričakujete počasen seks z dolgo predigro.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  17 .09. 2022 ob  16: 15
no lepo ,zdaj pa še malo definirajte ženske...,da vidimo kakšne smo v postelji.