VILJEMU ORLU V SLOVO: Pogreb bo v Izoli v petek 26. januarja

Kronika

V soboto, 20. januarja, je v zgodnjih jutranjih urah v 76. letu starosti preminil Viljem Orel, vrhunski jadralec, trener in gonilna sila Jadralnega kluba Jadro Koper.

Bogdan, kot so ga naslavljali vsi, ki so ga poznali, je za seboj pustil pomemben pečat na več področjih. Življenje je posvetil razvoju družbenega prostora skozi podjetništvo in šport. Poleg družine je v svoje delovanje vključeval vse, ki so tako ali drugače na svoji poti potrebovali oporo ali zgolj nasvet. S svojimi dejanji je utiral poti na različnih področjih, po katerih sedaj hodi na tisoče ljudi.

Obvestilo družine Orel: "Od Bogdana se bomo poslovili v petek, 26. januarja, ob 11.00 na pokopališču v Izoli in kasneje z raztrosom v morje. Poslovilna vežica na pokopališču bo odprta med 10.00 in 11.00. Ob 12. uri bo ladja Solinarka pospremila ožji krog družine na lokacijo raztrosa."

Pomembno: Zaradi narave pogreba in pravil raztrosa, vljudno prosijo, da vencev in rož ne nosite s seboj. V kolikor boste Bogdana pospremili v lastni organizaciji tudi na morju, lahko s seboj vzamete rezano cvetje ali venčne liste.

Deli novico: