VLOMI NA KRASU: Kaj so odnesli?

Kronika

V zadnjih dneh je neznanec vlomil v počitniški objekt v Lokvi, iz katerega je odnesel več kosov električnega orodja. Škode je za 450 evrov. Sežanski policisti so obravnavali tudi vlom v stanovanjsko hišo. Neznanec je vlomil skozi vhodna vrata. Preiskal je notranjost in odnesel starejši televizor.

Fotografija je simbolična.

Policisti koprske policijske uprave so v zadnjih 24 urah posredovali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 159 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine, dva vloma in poškodovanje tuje stvari. Zaradi kršitve javnega reda in miru so posredovali v šestih primerih. Nezakonitih prehodov državne meje niso zabeležili.

V Kolombanu je neznanec porisal kamniti zid z rdečo barvo. Policisti so si kraj ogledali in za storilcem poizvedujejo.

Ob 11.55 je v Postojni prišlo do prometne nesreče z materialno škodo. Povzročil jo je 83-letni voznik s pretečenim vozniškim dovoljenjem. Vozilo so mu zasegli, čaka ga obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

Ob 15.00 so koprski policisti posredovali na Plavjah, kjer sta se sprla sorodnika. Obema so izdali plačilni nalog.

Ob 16.16 je prišlo do prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami pri letališču v Postojni. 26-letnik je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v stoječe vozilo, ki je v križišču zavijalo proti letališču. Povzročitelja čaka hitri postopek.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija