VLOMILI V BENCINSKI SERVIS NA PRIMORSKEM: Storilec odnesel več škatel cigaret, sumijo ga velike tatvine

Kronika

Danes je bilo vlomljeno v prostore bencinskega servisa v naselju Cerkno, kjer je neznani storilec odtujil večje število tobačnih izdelkov in tako gospodarski družbi povzročil večjo materialno škodo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Ob 1.11 je bila policija obveščena o vlomu skozi skladiščna vrata v prostore bencinskega servisa v naselju Cerkno. Po prvih podatkih je neznanec ukradel večje število štek cigaret različnih blagovnih znamk in z odtujenimi predmeti odšel neznano kam. Višina nastale premoženjske škode (po prvih ocenah je nastala večja materialna škoda), ki jo je neznani storilec povzročil gospodarski družbi, se še ocenjuje.

Policisti okoliščine navedenega kaznivega dejanja preiskujejo v smeri suma storitve kaznivega dejanja velika tatvina. V zvezi z omenjenim kaznivim dejanjem so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

V zvezi z omenjeno zadevo policisti policijske postaje Idrija izvajajo aktivnosti z namenom izsleditve neznanega storilca in hkrati zaprošajo vse, ki bi glede vloma v omenjeni objekt na Cerkljanskem imeli kakršnekoli koristne informacije, naj jih sporočijo policistom PP Idrija naj o tem obvestijo policiste PP Idrija (Gregorčičeva ulica 5, 5280 Idrija, telefon: (05) 372 48 00, elektronski naslov: pp_idrija.pung@policija.si) oz. najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na znano interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija