VLOMILI V BENCINSKI SERVIS NA PRIMORSKEM: Velikanska škoda, odnesli za več tisoč evrov cigaret

Kronika

Danes okoli dveh ponoči so policijo obvestili o vlomu v prostore bencinskega servisa v naselju Miren v občini Miren - Kostanjevica. Vlomilci so v prostore vlomili skozi glavni vhod in nato iz skladiščnega prostora odnesli več kartonastih škatel s tobačnimi izdelki različnih blagovnih znamk. Po kaznivem dejanju so se odpeljali neznano kam.

Z vlomom so za zdaj še neznani storilci gospodarski družbi povzročili večjo materialno škodo, ki znaša več tisoč evrov. Natančna količina ukradenih predmetov bo sicer znana po opravljeni inventuri. Policisti Policijske postaje Nova Gorica okoliščine kaznivega dejanja intenzivno preiskujejo v smeri suma storitve velike tatvine, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

V zvezi z vlomom je policija obvestila tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Obenem policija prosi vse, ki bi imeli glede omenjenega vloma in tatvine kakršne koli koristne informacije, naj jih sporočijo policistom Policijske postaje Nova Gorica na telefon (05) 303 44 00 ali elektronsko pošto pp_nova_gorica.pung@policija.si, pokličejo najbližjo policijsko postajo oz. interventno številko Policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija