VODIČ ZA VARANJE: 'Strokovnjak' s svojimi nasveti nasmejal splet

Izkušeni prešuštnik je objavil vodič za varanje, ki je navdušil splet. Če ste se kdaj spraševali, kako nekaterim ljudem uspe, da vlečejo svoje partnerje za nos, celo leta, odgovore ponuja 'strokovnjak za varanje'.

Moški z nadimkom midget_porn_aint_bad je na priljubljenem portalu Reddit objavil svoj vodič s štirimi ključnimi nasveti za varanje, ki je hitro postal hit, piše portal 24sata.

Vedno imejte pri sebi žvečilni gumi in dišite po svežem … a ne presvežem. Kar se tiče higiene in zakrivanja fizičnih dokazov, strokovnjak svetuje uporabo kondomov. Če pa jih ne uporabljate, verjetno niste tako neumni, da bi ejakulat obrisali v svoje perilo, svetuje moškim prevarantom.

Prav tako naj se ne bi začeli večkrat tuširati kot običajno ali uporabljati veliko parfuma, ker bi, zlasti to velja za prevarane partnerice, lahko postale sumničave ob spremembi navad. Dobro je torej imeti v avtomobilu osvežilne robčke in žvečilni gumi.

Izmislite si zgodbo in se je držite za vsako ceno. Izkušeni prešuštnik je med svoje napotke uvrstil tudi kreiranje logične zgodbe, ki jo bo lahko uporabnik 'prodal' svojemu partnerju. Držite se enostavnih dogodkov, takih, ki so vam v navadi – da ste se zamotili na pijači s kolegi ali pa da ste ostali dlje v službi.

Če ste za izgovor uporabili pijačo, potem poskrbite, da boste po njej 'dišali'. Če pa greste v hotele, restavracije in podobno, vedno plačujte z gotovino, še svetuje midget_porn_aint_bad.

Ne izpuščajte mobilnega telefona izpred oči. Okoli 80 odstotkov prevar odkrijejo ravno zahvaljujoč dokazom na mobitelu. Lahko še tako redno brišete sledi, lahko se zgodi, da vaš partner ali partnerka kontrolira mobitel ravno, ko vam ljubimec ali ljubimka pošlje sporočilo. Zato telefon imejte na vidnem mestu, a ne v žepu ali v rokah, ker bi bili tako preveč sumljivi.

Posebej nevaren čas, da vas odkrijejo, je med spanjem ali ko se napijete, zato je najbolje vse dokazno gradivo brisati sproti. Če sumite, da so vas odkrili in si ne želite drage ločitve, je najbolje fizično uničiti mobitel, na primer tako, da ga zabrišete v zid. Nov vas bo stal manj kot ločitev, je prepričan 'strokovnjak'.

Nikoli se ne spečajte s kolegom/ico iz službe. Takšne afere vedno pridejo na dan, ker ste preveč ljudem na očeh, poznajo pa tudi veliko podrobnosti iz vašega zasebnega življenja. Najboljše je imeti ljubimca/ko, ki je prav tako poročen in s katerim vas povezuje izključno seks.

Deli novico:

zapuščena |  08 .04. 2018 ob  21: 44
Na FB - ju sem našla dokaze, a jaz nič slutila...čingume je pa redno žvečil...Razpuščena, hvala za skrb...
Tako je |  07 .04. 2018 ob  12: 29
Če domov vse stigma ni bojazni
KAJPAJAZVEM |  07 .04. 2018 ob  10: 18
Če je doma vse tako, kot mora biti - zakaj bi pa varali?

Če pa doma ni vse tako, kot mora biti, pa... Zakaj pa ne ločitev? Gotovo je manj stresno kot mesece ali celo leta živeti v strahu, da te odkrije. In na koncu je potem spet ločitev...
@Geza |  07 .04. 2018 ob  09: 59
Varanje ni OK.. to se strinjam..
..modrosti glede grehov in ostalih s tem povezanih bedarij pa prišparaj za nedeljo zjutraj, takrat vsaj plačaš farju da te posluša..
Geza |  07 .04. 2018 ob  09: 21
Varanje je greh,ne takih stvari počet.
Mente |  07 .04. 2018 ob  08: 07
Vidim da se so odzivale samo pupe :) :) :)
Ma |  07 .04. 2018 ob  07: 58
Kaj ti boš meni prodajal to jaz sem za tebe maradona....
Razpuščena |  06 .04. 2018 ob  22: 15
Zapuščena bi lahko povedala kako je ugotovila, da jo je varal. Le kje je naredil napako?
Leo |  06 .04. 2018 ob  21: 57
Moški itak nikol ne čutijo..so štupidini..hitro se jih prenese naokol..
Mi babe pa imamo šesti čut!
Detektivka |  06 .04. 2018 ob  21: 45
Ta vodič je neuporaben, ker ženske hitro ugotovimo oz. lahko začutimo spremembe pri moškemu.