Z 2TDK NEZADOVOLJNI VSI: Poleg delavcev tudi krajani, poglejte stanje teh cest! (FOTO)

Koper

Po tem ko so delavci drugega tira napovedali stavko, se je na naše uredništvo obrnil domačin vasi Gabrovica, ki je prav tako nezadovoljen z 2TDK. Povedal nam je, da stanje na cestah, po katerih zaradi drugega tira dnevno vozi množica tovornjakov, še zdaleč ni takšno, kot bi moralo biti. "Ni res, da so ceste lepo, dobro in redno vzdrževanje, kot trdijo na 2TDK," je dejal.

Posredoval nam je tudi fotografije, ki potrjujejo njegove besede. Te po njegovih besedah prikazujejo "realno stanje na cesti, kjer se dnevno prepelje nekaj sto kamionov z delovišča drugega tira. V trenutnem vremenu je cesta neznosna, umazana, talne oznake niso vidne. Cesta je spolzka in kljub počasni vožnji pri zaviranju avto kar drsi".

"Na 2TDK trdijo, da so ceste lepo in dobro ter redno vzdrževane, kar pa ni res. Cesta od AC pa do križišča v smeri Osp/Gabrovica (in dalje) je nevarna zaradi nakopičene umazanije in blata s strani kamionov podjetja 2TDK," nam je še zaupal bralec, ki je želel ostati anonimen.

Z vprašanji smo se obrnili na 2TDK, ki pa s prstom kaže na izvajalce: "Družba 2TDK izvajalce gradbenih del stalno opozarja na dosledno čiščenje lokalnih in državnih cest. S strani inženirja in predstavnikov družbe 2TDK se stanje na javnem cestnem omrežju preverja večkrat tedensko, ob izrednih razmerah oz. deževju tudi bolj pogosto."

Sicer pa v družbi pravijo, da so jih krajani Gabrovice na zadnje onesnaženje opozorili danes dopoldne in da so izvajalce takoj pozvali, da naj ceste, ki se uporabljajo za potrebe projekta 2TDK, nemudoma očistijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  07 .02. 2024 ob  22: 24
vedno več štrajkačev in nezadovoljnih !? ko bo še "implementator" slo davkov v bosni nezadovoljen in štrajkal, smo v ku... !
vseved |  07 .02. 2024 ob  16: 56
@gabrijel,samo prepisovalci in to slabi !
Gabrijel |  07 .02. 2024 ob  16: 42
12
Regionalci pa njihovi anonimneži...a ste novinarji, ali zgolj zapisovalci anonimnih pisarij? Pod pod noge in na teren...