Z NLB LAŽJE DO LASTNE NEPREMIČNINE: Stotim srečnežem bo žreb namenil tri brezplačne obroke

Koper

Banka s posluhom za mlade in mlade družine ter najboljši zaveznik pri reševanju stanovanjskega problema - vse to je NLB. S pomočjo NLB strokovnjakov za kredite je pot do lastnega doma zagotovo manj stresna in bolj enostavna, saj vam ti svetujejo in vas vodijo skozi celoten postopek.

V NLB opažajo, da se mladi danes relativno pozno zanimajo za stanovanjski kredit. Samostojno življenje pogosto začnejo v najetem stanovanju, jih pa visoke najemnine spodbudijo k razmisleku o lastni nepremičnini, saj ugotavljajo, da za vrednost mesečne najemnine lahko dobijo kredit, ki bi jim omogočil nakup enakovrednega ali celo večjega stanovanja. Hrepenenje po lastnem "gnezdecu" navadno postane še močnejše, ko se pripravljajo na prihod novega družinskega člana.

NLB Stanovanjski kredit tudi za zaposlene za določen čas

Pri uresničevanju želje po lastnem stanovanju se marsikdo hitro sreča z ovirami, ki pa niso vedno nepremostljive. Mladi so pogosto prepričani, da brez zaposlitve za nedoločen čas ne morejo dobiti stanovanjskega kredita in so prijetno presenečeni, da to ni ovira. V NLB ga lahko dobijo tudi s pogodbo za določen čas, v banki se morajo le prepričati, da je zaposlitev dovolj stabilna.

Prvi korak do lastne nepremičnine

V zadnjih dveh letih so se pogoji za pridobitev kredita zaradi ukrepa Banke Slovenije o makrobonitetnih omejitvah kreditiranja prebivalstva sicer zaostrili, vendar pa to navadno nikakor ne pomeni, da kredita v banki ne morete več dobiti. Zato je najboljši prvi korak, ko začnete razmišljati o lastnem stanovanju ali hiši, da najprej obiščete strokovnjaka za kredite v NLB, s katerim se boste lahko iskreno pogovorili o vaših željah in tudi omejitvah. Od tu naprej bo tudi vam lažje pri iskanju ali načrtovanju prave nepremičnine za vas in vašo družino.

Vabljeni v NLB poslovalnice Koper, Izola, Ajdovščina, Nova Gorica ... kjer vam bodo z veseljem pomagali in poiskali najboljšo in najbolj ugodno rešitev za vas.

Mladim družinam pomagajo do prvega doma

Izkoristite priložnost in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega kredita. Med vsemi kreditojemalci, starimi do 40 let, ki boste do 30. 11. 2021 v NLB sklenili stanovanjski ali hipotekarni kredit, bodo izžrebali 100 srečnežev in jim povrnili 3 mesečne obroke v skupni vrednosti do 1.000 EUR.