Z VESELJEM JI PUSTI, DA 'SPI' Z DRUGIMI MOŠKIMI: On je medtem v službi (FOTO, VIDEO)

Trendi

Moški, ki je predlagal, da njegova punca seksa z drugimi moškimi medtem ko je on v službi, pravi, da je 'prijeten občutek' vedeti, da je za njegovo partnerko poskrbljeno - in tega ne smatra za varanje.

36-letni Matt je bil z 31-letno Zoe v zvezi le nekaj mesecev, ko ji je predlagal, naj spi z drugimi moškimi. Čeprav bi taka prošnja v večini zvez povzročila napetost, Matt vztraja, da imata zdaj več zaupanja kot kdaj koli prej. On trdi, da se ne počuti zapostavljenega, ko se Zoe dobiva z drugimi moškimi, ker mu je vedno iskreno povedala za svoje 'aktivnosti' in mu celo pošilja slike in videje.

Matt je v YouTube seriji Love Don't Judge povedal: "Ko si se strinjala, sem bil srečen, ker sem ti že prej povedal - bil sem prevaran, zato sem bil vesel, da sem našel nekoga, ki ne bo varal za mojim hrbtom. Pošiljala si mi slike in videje. Na koncu sem bil tudi sam vključen v to [virtualno]."

Matt priznava, da včasih čuti ljubosumje do drugih moških, s katerimi Zoe spi, vendar verjame, da je ljubosumje 'prijeten občutek', ker ve, da se bo Zoe vedno vrnila domov k njemu. Dodaja: "Ne bi rekel, da nikoli ne bi bil ljubosumen. To je precej prijeten občutek, čeprav gre za ljubosumje. Na koncu dneva veš, da si vključen in da se bo vrnila k meni."

V videu par iz Združenega kraljestva tudi razkrije, da odkar Zoe spi z drugimi moškimi, je predlagala, da Matt počne enako z drugimi ženskami. Zdaj par obiskuje svingarske klube, kjer oba spita z drugimi. Čeprav se situacija morda zdi nenavadna od zunaj, par pravi, da sta bolj zaljubljena kot kdaj koli prej - in njuno zaupanje je trdnejše kot kdaj koli prej.

View this post on Instagram

A post shared by @zoe_greybeauty

Zoe pravi: "Mnogi ljudje mislijo, da gre za obliko varanja, ampak ni, ker ne počnem ničesar za [Mattovim] hrbtom." Matt dodaja: "Ničesar ne skrivava drug pred drugim - ker ni potrebe. Kot sem rekel, v tej zvezi je več zaupanja kot v vseh prejšnjih."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija