ZA MANJ DOBITE VEČ: Škoda ponovno preseneča z odlično ponudbo ob koncu leta!

Koper

Pri Porsche Koper so za konec leta pri znamki Škoda pripravili posebno ponudbo: Škoda Kodiaq Sportline Plus in Škoda Superb Combi Style/Sportline Plus, kjer za manj dobite več. Pohitite in izberite svoj model znamke Škoda, ponudba velja do razprodaje zalog.

V tej ponudbi sta na voljo Škoda Kodiaq Sportline Plus in Škoda Superb Combi Style/Sportline Plus. To sta akcijska modela z nadgrajenimi paketi opreme. Pri modelu Kodiaq vam je na voljo paket Sportline Plus, pri modelu Škoda Superb Combi pa izbirate med paketoma Style Plus ali Sportline Plus. Vsem tem akcijskim paketom pa je skupno, da združujejo najsodobnejšo bogato opremo. Pohitite in izberite svoj model znamke Škoda z bogatejšo opremo in izkoristite ugodno priložnost za nakup Škoda BON 3% - v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia, ponudba velja le do razprodaje zalog.*

Preverite TOP ponudbo pri Porsche Koper!

- Preverite: Škoda Kodiaq in Superb akcija

- Ponudba vozil: Škoda Kodiaq

- Ponudba vozil: Škoda Superb

Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v njihovem salonu. Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo.

Akcijska ponudba novih vozil Škoda pri Porsche Koper – naročite po vaših željah!
Preverite akcijsko ponudbo s Škoda BON 3%*:

- Kodiaq Sportline Plus 1.5 TSI DSG - že od 33.109 €*

- Superb Combi Style Plus 2.0 TDI DSG - že od 35.625 €*

- Superb Combi Sportline Plus 2.0 TDI DSG - že od 37.806 €*

- PREVERITE PONUDBO: Škoda Kodiaq in Superb akcija

Škoda Kodiaq in Škoda Superb v tej ponudbi lahko naročite in opremite čisto po vaših željah ter okusu – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko ostale dodatne opreme. Izkoristite ugodno priložnost za nakup s Škoda BON 3% - v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia, ponudba velja le do razprodaje zalog.

Zakaj je novi Škoda Kodiaq in Škoda Superb Combi iz te ponudbe zares izjemna izbira, nam je zaupal Erik Rauter, prodajni svetovalec za nova vozila Škoda pri Porsche Koper.

"Škoda Kodiaq in Škoda Superb Combi sta že vrsto let ena izmed najbolj zaželjenih modelov znamke Škoda. Kodiaq je vsestranski športni terenec namenjen predvsem družinam, medtem ko je Superb Combi nekoliko bolj namenjen poslovnim potem. Sedaj sta ta dva modela kupcem na voljo v zares posebni ponudbi, kakršne še ni bilo in je tudi zadnja ponudbo, kdo si še želi ujeti to generacijo! Kupci lahko izbirajo med več različicami, dodatno opremo, barvami, platišči in tudi motorji. Posebna ponudba velja v kombinaciji s posebno obliko financiranja Škoda BON 3%", pravi Erik Rauter.

Novi Škoda Kodiaq

Sportline Plus oprema

Sportline Plus vključena akcijska oprema:

- vse iz paketa opreme Sportline

- navigacijski sistem Amundsen

- sistem KESSY za zagon motorja

- odklepanje/zaklepanje vozila brez ključa

- dekorativne elemente v sijaj črni barvi

- FULL LED matrični žarometi

- ogrevani sprednji sedeži in volan

- brezplačna kovinska barva

Novi Škoda Superb

Sportline/Style Plus oprema

Dodatna oprema k paketu Style ali Sportline:

- vse iz paketa opreme Style/Sportline

- Lane Assist – sistem za ohr. smeri

- prepoznavanje prometnih znakov

- navigacijski sistem Amundsen

- notranje vz. ogledalo s sam. zas. z USB-C

- Side Assist – nadzor mrtvega kota

- brezplačna kovinska barva

- paket Navi

Škoda Kodiaq Sportline Plus – za brezmejna raziskovanja

Ne glede na to kam greste, vas bo tja Kodiaq pripeljal na udoben način, tudi na neutrjenih poteh. Sodobni dizelski in bencinski motorji zagotavljajo izjemno moč. Škoda Kodiaq Sportline Plus predstavlja športno različico priljubljenega SUV modela Škoda Kodiaq. Ta model je zasnovan z namenom zagotavljanja dinamične in športne vožnje, združuje privlačen dizajn, izboljšane zmogljivosti in dodatno opremo, ki poudarja športni značaj vozila. Dizajn Škoda Kodiaq Sportline Plus pogosto izpostavlja športne elemente, vključno z bolj markantnim zunanjim izgledom. To vključuje posebej oblikovane odbijače, športna platišča in temnejše detajle, ki prispevajo k športni estetiki. Kodiaq Sportline Plus pogosto pritegne voznike, ki želijo izstopati na cesti. Športna naravnanost prispeva tudi k dinamičnemu voznemu doživetju, zagotavljajoč boljše odzive na cesti in več nadzora v ovinkih. Notranjost je prav tako prilagojena športnemu značaju. Športna sedeža, športni volan in aluminijaste stopalke so pogosto del dodatne opreme, ki izboljšuje vzdušje v kabini. Dodatna oprema lahko vključuje tudi najnovejše tehnološke inovacije, povezljivost ter napredne varnostne funkcije.

Škoda Kodiaq Sportline Plus je torej namenjena voznikom, ki želijo združiti praktičnost SUV-ja s športnimi in dinamičnimi elementi, ponujajoč celovito doživetje vožnje.

Škoda Superb Sportline/Style Plus – za brezmejna raziskovanja

Pri modelu Škoda Superb Combi lahko v tej ponudbi izbirate med več različicami – Style Plus in Sportline Plus. Obe različici predstavljata vrhunski model v ponudbi Škode, združujoč eleganten dizajn, napredne tehnične lastnosti in izjemno prostornost, zasnovano z osredotočenostjo na udobje, luksuz in zmogljivost, za vse tiste, ki cenijo sofisticiranost v avtomobilu. Zunanji dizajn Superba odraža modernost s čistimi in sodobnimi linijami ter kromiranimi detajli, ki dopolnjujejo prestižno podobo. V notranjosti se izkaže s prostornostjo in zagotavlja udobje potnikom. Prostornost prtljažnega prostora dodatno poudarja praktičnost tega modela. Superb je opremljen z naprednimi tehničnimi funkcijami, vključno s sistemi za pomoč vozniku, povezljivostjo pametnih naprav in sodobnim informacijsko-razvedrilnim sistemom. Notranjost odlikuje visoka kakovost izdelave, uporaba prvovrstnih materialov ter premišljena ergonomija. Škoda Superb predstavlja harmonično kombinacijo estetike, prostornosti in tehnološke dovršenosti, ustvarjajoč vrhunsko izkušnjo vožnje.

Preverite tudi izjemno ponudbo Škoda financiranje 1% pri Porsche Koper:

- Octavia že od 228,97 €/mesec*

- Karoq že od 275,75 €/mesec*

Preverite izračune financiranja na: hudobro.si.

Bi radi menjali staro za novo? Hitro in preprosto:

- odkup rabljenih vozil in hitra cenitev vozila

- dodatne ugodnosti "staro za novo"

- ugodno financiranje in zavarovanje

Vas zanimajo Škoda vozila? Stopite v stik z njimi, z veseljem so vam na voljo.

- Kontaktni center - 041 392 204

Škoda Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Jernej Bizjak, tel.: 05 61 16 509

- Erik Rauter, tel.: 05 61 16 532

Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije. Navedene cene veljajo s Škoda BON 3% financiranjem/zavarovanjem. Kodiaq Sportline Plus - specifična kombinirana poraba goriva in izpusti CO2 : 8,3 – 6,5 l/100 km in 193 - 161 g/km. Superb Combi Plus - specifična kombinirana poraba goriva in izpusti CO2 : 8,4 – 5,3 l/100 km in 192,4 - 139 g/km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Vse navedene maloprodajne cene (MPC) so neobvezujoče priporočene cene, ki vključujejo davek na dodano vrednost (DDV) in davek na motorna vozila (DMV). Ker je znesek davka na motorna vozila odvisen od emisij ogljikovega dioksida, merjenih po postopku WLTP, lahko izbira različne dodatne opreme vpliva na končno vrednost emisij CO2 , s tem pa tudi na znesek davka na motorna vozila, kar ima lahko za posledico tudi manjše razlike v ceni vozila. Predlagamo vam, da se za preveritev cene vozila z izbrano dodatno opremo poslužite konfiguratorja na spletnem naslovu www.skoda.si oziroma za ceno povprašate vašega prodajnega svetovalca. Pridržujemo si pravico do sprememb v izvedbah modelov, opremi, tehničnih podatkih in cenah. Navodila o varčni porabi goriva in emisijah CO2 , ki vsebujejo podatke za vse nove modele osebnih avtomobilov Škoda, so brezplačno na voljo na vsakem pooblaščenem prodajnem mestu Škoda in na spletnem naslovu www.skoda.si.

*1. Pogoji financiranja in zavarovanja akcije ŠKODA BONUS 3% (SBON_3%_3_2023): Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila: 3% od prodajne vrednosti vozila* PORSCHE FINANCE GROUP SLOVENIAObvezno Hudobro zavarovanje** za celotno dobo financiranja: permanentni kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnica Sava, 33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje, nižja odbitna franšiza kaska*** Modeli vozil: vsi modeli, oblika financiranja: finančni leasing in finančni leasing z ostankom vrednosti, obdobje financiranja: od 48 do 84 mesecev, polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila, enkratni stroški obdelave: 100 EUR, minimalni znesek financiranja: 10.000 EUR. *Do 3 % bonusa od prodajne cene vozila je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / kreditu / operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije SBON_3%_2023. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

Deli novico: