ZAKAJ JE VREDNO OBISKATI CAFÈ CENTRAL V NASLEDNJIH DNEH? Preverite teh pet razlogov

Piran

V Café Centralu so vstopili v pomlad s svežim naborom sladic, ki zadovoljijo vsak okus. Z bogatimi kombinacijami sestavin in kreativno predstavitvijo, večkrat nagrajene sladice Café Centrala združujejo tradicijo in inovativnost. Njihova nova pomladna ponudba je prilagojena trenutnim trendom in željam gostov, vsaka sladica pa je skrbno izdelana z mislijo na popolnost okusov in vizualno privlačnost. Odkrijte njihove slastne mojstrovine in se prepustite sladkemu razvajanju.

1. Tortica Baileys - prava poslastica za ljubitelje bogatih okusov. Prefinjena kombinacija lešnikovega in kakavovega biskvita, obogatena z ganašem iz mlečne čokolade in likerja Baileys. Vaniljeva krema in hrustljava glazura iz mlečne čokolade ter lešnikov dodajajo tisto piko na i, medtem ko ganaš iz bele čokolade in mascarponeja zagotavlja mehkobo in nežnost v vsakem grižljaju.

2. Blazinica bela čokolada, malina in pistacija – slastna kombinacija okusov v monoporciji. Na podlagi pistacijevega biskvita je osvežilna marmelada iz malin, nad katero se bohoti nežen mousse bele čokolade. Meringa in liofilizirane maline na vrhu pa dodajo hrustljav zaključek lahkotnosti te spomladanske sladice.

3. Torta kava in lešnik - za ljubitelje klasičnih kombinacij z modernim pridihom. Harmonija lešnikovega biskvita in kakava, obogatena z lešnikovim diskom, nežno kremo iz bele čokolade in infuzijo kave. Okuse poveže glazura iz mlečne čokolade. To je torta, ki s svojo globino okusa in rafinirano strukturo prepriča še tako zahtevne gurmane.

4. Tiramisu - večna klasika v novi preobleki. Savoiardi piškoti, prepojeni s kavo, in kremast mascarpone ustvarjajo popolno harmonijo okusov, prekritih s finim slojem kakava. To je sladica, ki v vas prebudi spomin na tople italijanske večere.

5. Jabolčni zavitek - skromen, a kljub temu nepogrešljiv del njihove ponudbe. Tanek, hrustljav in napolnjen z dišečimi jabolki, ta tradicionalna slovenska sladica ohranja svoje mesto v srcih ljubiteljev klasičnih okusov.

Vabijo vas, da v naslednjih dneh obiščete Café Central in dovolite, da vas njihove sladice popeljejo na čarobno potovanje okusov.

Ne pozabite, da v Café Centralu pripravljajo tudi skrbno izdelane priložnostne torte po naročilu. Dekoracijo, izgled in okuse njihovi izkušeni slaščičarji uskladijo z vašimi željami. Naročila in informacije na: (05) 692 10 50 ali na slascicarna@lifeclass.net.

V Café Centralu se veselijo vašega obiska.