ZAPIS, KI GA JE DELILO ŽE 2,4 TISOČ LJUDI: Išče osnovnošolce z Obale, ki so v četrtek šli na Slavnik

Koper

Po družbenem omrežju Facebook se je kot požar razširila objava Ane Marije Racman, v kateri išče osnovnošolce, ki so minuli četrtek pogreli srce njene mame. 

Fotografija je simbolična. 

Kot je razvidno iz zapisa, so učenci neznane osnovne šole, v starosti od 2. do 5. razreda, bili na pohodu na Slavniku. Ko so prišli do Skadanščine, kjer jih je čakal avtobus, so se ustavili pri tamkajšnji hiši in avtoričino mamo prosili za vodo. "Tisti, ki so jo želeli, so v vrsti mirno po dva počakali, da jim je moja mama natočila vodo v plastenke ... Poleg zahvale, ki jo je bila deležna od vsakega učenca, so ji vsi skupaj na koncu zapeli Kekčevo pesem."

"Mami so se zarosile oči ob tako lepi gesti učencev in učiteljev skupaj ... Pohvale tudi učiteljem/učiteljicam, da otroke tako lepo vzgajajo tudi v šolah in dokazujejo, da lepa gesta in beseda še nekje obstajata in se prenašata na mlajše rodove," je zapisala domačinka in zaprosila za delitev njene objave, da le-ta pride do prave šole. Glede na narečje naj bi šlo za učence z Obale ali iz njenega zaledja.

Njeno objavo je delilo že 2,4 tisoč uporabnikov Facebooka, prav tako je bila deležna številnih komentarjev.

Lepo bi prosila,za delitev te objave,da najdem OŠ ki je lepo presenetila mojo mamo včeraj 9.9.2021.. Učenci OŠ so bili...

Objavil/a Ana Marija Racman dne Petek, 10. september 2021

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija