ZGODBA MOŠKEGA, KI JE BIL ZAKOPAN ŽIV: Izkoristili naj bi ga za verski obred (VIDEO)

Trendi

30-letni Bolivijec Víctor Hugo Mica Álvarez je pregloboko pogledal v kozarec, posledično omedlel in se namesto v hotelski postelji zbudil v stekleni krsti, ko je vanjo začela vdirati zemlja. Prepričan je, da je bil proti svoji volji ponujen kot človeška žrtev.

Álvarez je preživljal pravo nočno moro, saj se je nedavno prebudil v zaprti krsti. Vse skupaj se je zgodilo med festivalom Matere Zemlje v bolivijskem El Altu in naj bi bil proti svoji volji ponujen kot človeška žrtev. "Napili so me in zakopali," trdi 30-letni Bolivijec, ki je v času festivala pregloboko pogledal v kozarec in posledično omedlel. Čez nekaj ur se je prebudil, potem ko ga je tiščalo na malo potrebo, in spoznal, da je v stekleni krsti, prekriti z zemljo. Na omenjenem festivalu so bili številni domorodci, ki so slavili in darovali boginji Pachamamo.

"Šli naj bi plesat. Spomnim se samo, da sem mislil, da sem v hotelski postelji, in sem želel na stranišče, a se nisem mogel premikati. Komaj sem razbil stekleno krsto, ko je vanjo začela vdirati zemlja. Kljub temu mi je uspelo priti na plano. Bil sem živ zakopan," je lokalnim medijem razlagal travmatizirani Bolivijec, ki je prepričan, da je bil ponujen kot človeška žrtev, čeprav policija njegovi zgodbi ni verjela, saj je bil po prijavi še vedno vinjen, poroča New York Post.

"Hoteli so me uporabiti kot 'sulluja'," je bil zgrožen Álvarez, ki je bil po incidentu precej okrvavljen. Zbudil se je okoli 80 kilometrov proč od kraja, kjer je omedlel. 'Sullu' je darilo, ki ga domorodci podarijo višji sili. Lahko so to sladkarije, zelišča, živali, jajca, minerali, listi koke ali kaj drugega. Čeprav policisti niso zagrabili njegove zgodbe, trdi, da ni prevarant, zato je zgodbo delil z lokalnimi mediji.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  11 .09. 2022 ob  14: 12
To ni nic v primerjavi s tem, kar se digaja vo Hollywoodu.