ZGODBA RESNIČNE DRUŽINE ADDAMS: Prevažajo se v pogrebnem vozu in živijo z duhovi (FOTO, VIDEO)

Svet

V angleški grofiji Cheshire živi resnična družina Addams, ki je postala medijska senzacija tako doma kot v tujini. Jon Paul Kennedy in Kymmi Jeffery sta se skupaj s svojima hčerkama Snow in Pebbles zavedla, da v njihovem domu straši. Namesto da bi jih strah pregnal, se je družina odločila, da z duhovi vzpostavi sožitje.

Addamsovi se prevažajo v pogrebnem vozu, imenovanem Morticia, po junakinji priljubljene franšize Addams. Z Morticio potujejo in obiskujejo domnevne hiše strahov. Prepričani so, da v njihovem domu prebivajo duhovi. Hčerki trdita, da njune barbike ponoči oživijo in se sprehajajo po hiši. Pogosto opazita tudi nenavadno dolge prste, ki premikajo predmete naokrog.

V nočnih urah se sliši dojenčkov jok. Poleg tega v hiši pogosto zavohajo vonj po gnilih jajcih. Vse omenjeno pripisujejo prisotnosti duhov. Jon Paul in Kymmi sta kljub temu, da duhov ne moreta videti, okoli svojega doma namestila videokamere v upanju, da bosta ujela kakšno nenavadno silhueto.

Ker želita svojo strast deliti z javnostjo, nameravata hišo preurediti v muzej, kjer bosta razstavila predmete, povezane s strašljivimi dogodki, ki so se zgodili v njuni hiši. Med temi predmeti sta tudi lutki Mimi in Esther, ki po njunem mnenju zavzemata mesto mediatorja med dvema svetovoma, tostranskim in onostranskim.

Novica o nenavadnih dogodkih družine Addams je pritegnila pozornost medijev po vsem svetu. Postala je pravi magnet za radovedneže, ki Addamsove redno vabijo v svoje domove, da raziščejo paranormalne pojave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija