ZRS KOPER ZAPOSLUJE: Ste samoiniciativni, ambiciozni in imate željo po osvajanju novih znanj?

Koper

Znanstveno-raziskovalno središče (ZRS) Koper zaposluje za določen čas oziroma za tri leta. Če ste izkušeni, zanesljivi in motivirani, potem je to delo prav za vas, kajti na ZRS iščejo okrepitve. Razpisano je delovno mesto mladega raziskovalca.

Raziskovanje in obdelovanje specialne problematike za doktorsko disertacijo pod vodstvom mentorja in skladno s programom dela. Pisanje prispevkov s področja raziskave, pripravljanje poročil o publikacijah in posvetovanjih za objavo. Priprava, urejanje in arhiviranje projektne dokumentacije. Sodelovanje pri skupnih raziskovalnih nalogah in projektih. Spremljanje in usklajevanje raziskovalnega dela skladno s pogodbo o financiranju. Pridobivanje zahtevne strokovne izobrazbe v določenih rokih. Opravljanje drugih sorodnih del po nalogu nadrejenega.

Ponujajo 3-letno pozicijo doktorskega študenta na ZRS Koper, ki vključuje vpis v doktorski program univerze VUB v Bruslju. Delo vključuje več krajših izmenjav (trajanje od 2 tednov do 3 mesecev) na univerzi VUB, kjer doktorski študent sodeluje v tandemu z enakim študentom iz VUB. Iščejo kandidate z znanji s področja kineziologije in športnega treniranja. Zaradi multidisciplinarnega vidika projekta pridejo v poštev tudi sorodne vede, kot so fizioterapija in inženirstvo biomedicinskih ved ter (bio)psihologija. Osnovno razumevanje nevroznanosti je prav tako zaželeno. Poznavanje osnov obdelave podatkov, pri čemer je priporočljivo znanje matlab-a ali podobnih orodij. Odlično znanje angleškega jezika je nujno, saj bo delo potekalo v mednarodnem okolju. Kandidati naj bodo motivirani za osebno rast in razvoj. Sposobnost vodenja trenažnih procesov ter odlična komunikacijska spretnost na najvišji ravni sta ključnega pomena. Samoiniciativnost, ambicioznost in želja po osvajanju novih znanj so lastnosti, ki jih na ZRS cenijo in pričakujejo pri kandidatih.

Če se želite pridružiti dinamičnemu delovnemu okolju, si delovno mesto lahko ogledate tukaj.

Deli novico: