LJUDJE MISLIJO, DA STA DVOJČICI: Kljub 37-letni starostni razliki (FOTO, VIDEO)

Trendi

61-letna osebna trenerka, mati petim odraslim otrokom ter nona trem vnukom, Jacqueline Hooton, in njena 24-letna hči Saffron, sta zaradi medsebojne podobnosti večkrat v središču pozornosti. V enem od  videoposnetkov ju vidite, kako stojita ena zraven druge v identičnih športnih oblačilih in pravita: "Sva mati in hči, toda katera je katera?"

Mnogi ju hvalijo in pišejo, da sta čudoviti, nekateri pa mislijo, da sta sestri ali celo dvojčici. Čeprav prejema veliko dobrosrčnih komentarjev glede svoje starosti, Jacqueline pravi: "Ljudje mi govorijo, da izgledam dobro za svoja leta. Razumem, da to mislijo na prijazen način. Vendar menim, da kažem svoja leta in to sprejemam. Stavek, da izgledaš dobro za svojo starost, je problematičen. Ženskam sporoča, da se jih še vedno ocenjuje po videzu," piše The Sun.

"Je odvračanje od tega, kar resnično šteje, splošno zdravje. Osredotočam se na to, kaj lahko storim, da podprem zdravje srca, kosti, kardiovaskularno zdravje, kognitivno zdravje in tako naprej. Vadba ima estetske koristi, vendar to ni moj primarni cilj, ki je biti čim bolj zdrava, še posebej, ker imam osteoartritis. Namen imam priti do 100 let ali več in se še vedno počutiti karseda dobro," poudarja Jacqueline.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  16 .03. 2024 ob  20: 06
Prav zaes zgledata kot dvojčici ! BEBCI ČORAVI!