80-LETNA BABICA ŠOKIRALA S SEKS ZGODBO: Po poročni noči ni mogla hoditi, njen 35-letni mož zatrjuje, da ni z njo zaradi denarja

Trendi

Iris Jones je stara 80 let, svojega partnerja, 35-letnega Mohameda, pa je spoznala v Facebook skupini. V oddaji This Morning je gledalce šokirala z nazornimi podrobnostmi iz njunega seksualnega življenja. Mohamed Ahmed Ibriham iz Egipta je starejši Iris spodnesel tla pod nogami že lansko leto. Takoj je odletela k njemu v Egipt, da bi bila skupaj.

Kot poročajo tuji mediji, sta zdaj že uradno poročena. Ob tem pa je Mohamed pojasnil, da si ne želi ne državljanstva, ne njenega denarja. Kot pravi, je zelo zadovoljen, da dela. Nekateri tuji mediji predvidevajo, da sta se poročila v Egiptu in da je Iris prestopila v islam.

Kot je v začetku leta Mohamed povedal za MailOnline, je bil pred srečanjem z Iris zelo nervozen, vendar je v trenutku, ko jo je zagledal, vedel, da je to prava ljubezen. "Res imam srečo, da sem našel žensko, kot je ona."

Glasno zanika, da bi bil v zvezi z Iris samo zaradi njenega denarja ali potnega lista. Iris je sicer nekdanja čistilka in živi v 220.000 funtov vrednem bungalovu, prejema pa penzijo v vrednosti 200 funtov tedensko z dodatkom za invalidnost.

Pojasnil je, da mu je vseeno, kje živi in kako bogat ali reven je, pomembno je samo, da bo ostal z Iris. "Ljudje mislijo, da sem z njo iz vseh napačnih razlogov. Vem, da je Britanija čudovita država in veliko ljudi si želi tja, vendar nisem obremenjen s tem. Pripravljen sem živeti z njo kjerkoli na svetu," pojasnjuje.

ZAČENJA SE KURILNA SEZONA: Tukaj so razlogi za prehod na toplotno črpalko

Oskrba s toploto je v našem življenju zelo pomembna Ko vstopimo v hladno okolje, naše telo prerazporedi kri do trupa in tako ščiti ter ohranja toploto vitalnih organov. Hkrati telo omejuje pretok krvi v kožo, kar pomeni, da lahko dlje časa zadržimo več notranje toplote.

Njuna zveza je prišla v javnost v začetku leta, ko je Iris v oddaji This Morning razkrila sočne podrobnosti o njunem seksualnem življenju. "Nihče ni bil niti blizu mene zadnjih 35 let. Mislila sem, da sem ponovno devica," je dejala in brez dlake na jeziku nadaljevala: "Vam lahko povem, kaj sva uporabila? Celo tubo lubrikanta!"

"Naslednji dan nisem mogla hoditi. Občutek je bil, kot bi jahala konja brez sedla," je še opisala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija