ADIJO PAMET: Moški pral avto kar na tržnici v Luciji! (VIDEO)

Piran

V preteklih dneh je Slovenijo zajel saharski pesek, ki je za seboj pustil prašno sled tudi na avtomobilih, kar je voznikom povzročilo precej nevšečnosti s pranjem avtomobilov. Vendar pa niso prebivalci Lucije niti pomislili na možnost, da se bo našel predrznež, ki bo brez najmanjšega občutka za javni red in čistočo svoj avto pral kar na tržnici v Luciji.

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavil posnetek, ki prikazuje starejšega moškega, kako pere svoj avtomobil na tržnici v Luciji, pri čemer zajema vodo kar iz pitnika. Ko ga mimoidoča zgrožena občanka opozori na njegovo povsem neprimerno početje, ji začne odgovarjati in z njo polemizirati.

Kavbojstvo je dobilo nesluten polet...????‍♀️

Posted by Eugenija Carl on Saturday 22 June 2024

Ali se moškemu zgolj zaradi lenobe ni ljubilo zapeljati do prve avtopralnice, ali pa mu je res primanjkovalo zdrave pameti, da bi ocenil, da tržnica ni prostor za pranje avtomobilov, ne bomo nikdar izvedeli. Vsekakor pa je takšno arogantno in nesramno vedenje marsikoga osupnilo, saj kaže tudi na popolno pomanjkanje spoštovanja do sokrajanov in urejenosti skupnih prostorov krajevnega življenja in srečevanja.

Ker je iz posnetka moč razbrati registrsko številko avtomobila, smo na Okolju Piran preverili, ali so arogantneža že izsledili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  26 .06. 2024 ob  21: 56
slovenceljni so bolestno obsedeni z avtomobili
Pjero Panin |  26 .06. 2024 ob  17: 01
-1
Eugenija Carl.....ma kaj je to sploh slovensko ime?
Cazzimperio  |  25 .06. 2024 ob  22: 49
Zaposlen na komunali.
DAN44 |  24 .06. 2024 ob  15: 53
22
Lahko bi kdo poklical redarsko službo 0804449 ali pa policijo. Človek je verjetno v sorodstvu z tistim, ki je pral avto v reki Dragonji:)))