BEOVIĆEVA NAPOVEDUJE: Za veljavnost covidnega potrdila morda potreben 3. odmerek

Slovenija

Vodja posvetovalne skupine za cepljenje pri NIJZ Bojana Beović je po poročanju Radia Slovenije povedala, da bo zaradi ugotovitev raziskav treba spremeniti shemo cepljenja proti covidu-19. Za veljavnost covidnih potrdil bi lahko bilo obvezno cepljenje s poživitvenim odmerkom. Beovićeva je pojasnila, da gre za zdaj le za razmišljanje.

S poživitvenim odmerkom je bilo doslej po navedbah vlade proti covidu-19 cepljenih 242.219 ljudi.

Poživitveni odmerek posvetovalna skupina za cepljenje pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) trenutno posebej priporoča starim 50 let ali več, posebej ranljivim kroničnim bolnikom ne glede na starost, stanovalcem domov za starejše in drugih socialnovarstvenih zavodov, družinskim članom imunsko oslabelih oseb in posebej ranljivih kroničnih bolnikov ter osebam z večjo poklicno izpostavljenostjo.

V skupino slednjih po besedah Beovićeve spada predvsem zdravstvo, socialno varstvo, šolstvo, sem pa sodi tudi gostinstvo in športniki, ki so v stiku s številnimi ljudmi. Vsak naj zase presodi, ali sodi v takšno skupino, in se gre cepiti, je pred časom poudarila Beovićeva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  23 .11. 2021 ob  19: 14
tako ja tako...tisti,ki ste se do zdaj cepili vam ne gine ,da se boste morali redno cepiti kadarkoli se jim sprdne...žal ste podpisali pogodbo s hudičem...
Ištrijan |  23 .11. 2021 ob  17: 23
Ja kaj je to kaj takega, filali vas pac bodo "prostovoljno" s temi snovmi, za katere se sklepajo tajne pogodbe in za katere noben hudic noce povedat kaj ne notri. Zaupajte znanosti, zaupajtr Pfizerju, tudi ce vam nocejo povedat kaj vam pravzaprav vbrizgavajo.

Sicer razumem zdajsnjo nervozo in frustriranost tistih, ki so brezglavo tekli se cepit, ker so zaupali vladi, znanosti,.....da se bojo cepli in potem reseni in svobodni....mi, ki smo pravili da to ne bo tako, smo bili (in smo se) teoretiki zarote. No, vi, ki ste solidarni, ki skrbite za socloveka, koliko krat boste se sli na pozivitev?! Tretja doza zagotova ne bo zadnja "prostovoljna"!
pajade |  23 .11. 2021 ob  17: 10
Ou, ne se prepirat... poudarek je na "morda" tretji odmerek. Pa mi vsi antivakserji to že davno vemo...
Martin Kacur |  23 .11. 2021 ob  16: 42
-1
manemebasat

va a kagar

Tup si kot noč. Tupiš eno te isto, to kar prebereš prenašaš dalje brez, da bi vklopil možgane. Daj ne nabijaj skozi eno in isto. Če se nočeš cepit se pač nočeš. To je tvoja izbira in pravica. Pusti ostale naj se sami odločijo. Tako kot ti lahko vsak poišče informacije za in proti. Vedno bolj si podoben ožjim Janševim sodelavcem, ki bi najraje zamenjali narod, če ne misli tako kot vrhovni vodja.
Živi in pusti živet-
manemebasat |  23 .11. 2021 ob  16: 07
vseved, td, Stiv, kacur in podobni so zihr zaposleni na Trstenjakovi, kjer je baza teh prodanih kretenov, ki jim ni mar za posledice kriminala nad ljudstvom. Vse za tisti drobiz, ki jim ga dajo. Gnusi!
vseved |  23 .11. 2021 ob  15: 15
-7
Jazbec, če kdo piha v isti rog z mafijsko združbio ki mastno služi z testi si to ti in tebi podobni neandertalci.
Jazbetz |  23 .11. 2021 ob  14: 40
Periodično testiranje bi morali ukiniti, in testirat izključno in samo pri osebnem zdravniku tiste, ki kažejo simptome. Naj se neha ta gonija proti zdravim ljudem. To ni nič drugega kot farmabiznis. In ti vseved bi rad PC, pa res nimaš nič v tisti tvoji odmevajoči buči, ali pa sodeluješ z globalističnimi okupatorji, da navijaš za njih.
vseved |  23 .11. 2021 ob  14: 06
-7
Najprej naj ukinejo brezplačno testiranje .