BODIBILDER UMOR ŽENE PREDVAJAL V ŽIVO NA INSTAGRAMU: Trije umorjeni in še trije ranjeni (FOTO)

Kronika

Policija v Bosni in Hercegovini išče moškega, ki je v Gradačcu na severovzhodu države ubil najmanj tri ljudi in jih več ranil. Ena od smrtnih žrtev je bila njegova žena, umor pa je prenašal v živo preko spleta. Storilec je kasneje storil samomor. Kot poročajo mediji, gre za Nermina Sulejmanovića, znanega bodibilderja iz BiH in trenerja fitnesa.

Na sliki levo posnetek zaslona še drugega videoposnetka, ki ga je objavil omorilec na Instagramu. V njem pove: "Umoril sem očeta in sina. Kako so se znašli v tistem trenutku pred mano, Bog vedi. Umoril sem ženo in dva sovražnika. Upam, da sem umoril tudi policista. Otrok je živ."  

Moški na posnetku, ki ga je prenašal na družbenem omrežju Instagram, reče uporabnikom, da bodo lahko videli, kako je videti umor v živo. Potem je vzel v roko pištolo in ustrelil žensko v čelo. Na posnetku je mogoče slišati tudi jok otroka v bližini. Moški je na posnetku napovedal še, da bo poleg ženske ubil še dve osebi. Za otroka je dejal, da je dobro in da bo živel brez staršev.

"Lahko potrdimo, da so bile tri osebe ubite in tri osebe ranjene. Storilec je storil samomor, potem ko je bil najden in preden mu je bila odvzeta prostost," piše v sporočilu za javnost okrožnega tožilstva Tuzla, ki vodi preiskavo. Moški je bil sicer več ur na begu, v tem času pa se je še večkrat v živo oglasil prek Instagrama. Našli in obkolili so ga v okolici Gradačca.

Policija motiv storilca še preiskuje. Domnevno naj bi šlo za družinske težave. Za Sulejmanovićem je bila leta 2016 razpisana tiralica, ker je napadel policista. Leta 2015 so ga aretirali v Gradačcu kot člana hudodelske združbe, ki se je ukvarjala z mamili.

Župan Gradačca Edis Dervišagić je za sarajevski časnik Dnevni avaz izjavil, da gre za veliko tragedijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  14 .08. 2023 ob  14: 33
T.K. Slovenština ni tvoj materin jezik.
manemebasat |  11 .08. 2023 ob  18: 27
Bodibilder?
Alozi |  11 .08. 2023 ob  14: 51
10
Ma oprostite ma kakšen članek je to? Ma kaj pomeni: naj bi si vzel življenje... naj bi bil tudi otrok... vsepovsod naj bi bila kri...naj bi bil član 'narkoklana'....a lahko še kakšen NAJ...
nič mi ni jasno... a se je to res zgodilo ali NAJ ugibamjQuery1123017196953596883757_1691758096399?