BRUTALNO KRUT POSNETEK NA DRUŽBENIH OMREŽJIH: Trije psi krvoločno raztrgali privezanega psa (VIDEO)

Kronika

Aleksandar R. je na Instagram profilu 28. aprila objavil krut posnetek, ki se je kmalu razširil po družbenih omrežjih. Na posnetku je prikazanih pet psov in del telesa prisotnega moškega, videti pa je, kako trije črni psi z zobmi napadejo rjavega psa. Video prikazuje pse, ki trgajo drobovje psa, ki je privezan.

Nevladna organizacija "Koalicija za življenje" je zoper moškega iz okolice Kruševca vložila kazensko ovadbo. Aleksandar R. je osumljen ubijanja in zlorabe živali, zaslišali pa ga bodo v prvi polovici junija, so za Telegraf.rs sporočili na Osnovnem državnem tožilstvu v Kruševcu.

Kot še poroča portal, je v teku predpreiskovalni postopek, potekajo pa tudi dokazna dejanja v zvezi s preučitvijo navedb objavljenega posnetka, torej kazenske ovadbe, ki jo je nevladna organizacija vložila za 8. junij 2022, ko je razpisana obravnava osumljenca.

Na posnetku – ki ga zaradi prikazane izredne krutosti nismo objavili, si ga pa lahko ogledate na tej povezavi – je slišati tudi nejasen zvok, ki so ga nekateri v komentarjih prepoznali kot moški smeh. Del videa prikazuje tudi, kako nekdo od prisotnih z roko razdvaja krvoločne pse od raztrganega psa.

Kaznivo dejanje usmrtitve in zlorabe živali se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do dveh let, še poroča portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija