CERAR JE ZNOVA POSTAL OČE: Dobil je še eno hčer

Slovenija

Zunanji minister Miro Cerar je tretjič postal oče. Kot je objavil na svojem profilu na Facebooku, je danes dobil hčerko Majo. Petinpetdesetletni Cerar ima iz preteklega zakona že dva otroka, študentko Evo in srednješolca Miho.

"Evi in Mihatu se je danes pridružila Maja. (...) Z Mojco se lepo zahvaljujeva celi ekipi porodnišnice," je Cerar zapisal na Facebooku.

S 37-letno odvetnico Mojco Stropnik, ki je nekaj časa delala v njegovem kabinetu, ko je bil še premier, se Cerar videva od leta 2016. Na uradnem dogodku sta se prvič skupaj pojavila v začetku leta 2017, odtlej pa je Stropnikova Cerarja spremljala tudi na drugih javnih prireditvah in državniških obiskih. O svoji zvezi sta spregovorila tudi v intervjujih za nekatere medije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  12 .04. 2019 ob  14: 50
Lepo je, da je dobil hčerko, ampak koga zanima njegovo zasebno življenje, naj raje reši spor glede meje s Hrvaško. In skoraj še bolj pomembno od tega je, da je od začetka obratovanja NEK – torej od leta 1981 – se je nakopičilo 2.655 ton nizko in srednje radioaktivnih odpadkov. V Nuklearni elektrarni Krško so od leta 1981 pridelali tudi 450 ton izrabljenega radioaktivnega goriva. Če je lastnina jedrske elekrarne na pol in če gre proizvedena elektrika na pol naj prisili Hrvate, da prevzamejo tudi polovico radioaktivnih odpadkov. Saj tako tudi piše v sporazumu o gradnji nuklearne elektrarne v Krškem.