DANES KRAJEVNE PLOHE IN OBLAČNO VREME: Kaj nas čaka v prihodnjih dneh?

Slovenija

Nastajale bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. Predvsem na zahodu in jugu so možni tudi močnejši nalivi. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 24, na Primorskem okoli 26 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V četrtek dopoldne se bo postopno delno razjasnilo, na Primorskem bo pihala šibka burja. Dan bo povečini sončen, popoldne bo v goratem svetu možna kakšna ploha. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27 stopinj Celzija.

Obeti

V petek in soboto bo povečini sončno. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja.

Vremenska slika

Nad Alpami in severnim Balkanom se zadržuje neizrazita hladna fronta, ki tudi pri nas povzroča spremenljivo vreme s pogostimi plohami in nevihtami.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo krajevne plohe in nevihte. V četrtek se bo delno razjasnilo, na območju Alp bo popoldne nastala kakšna ploha.

Biovreme

Danes bodo razmere obremenilne za veliko ljudi. Pojavljala se bo v obliki slabega počutja, povečanega notranjega nemira, razdražljivosti, motenj v spanju, utrujenosti in potrtosti. V četrtek dopoldne bo obremenitev popustila in čez dan vreme večini ljudi ne bo povzročalo opaznih težav.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija