DRZNA TATVINA V PIRANU: Od lastnika je kupil avto, pri tem pa mu še nekaj ukradel

Kronika

Včeraj je občan na Policijsko postajo (PP) Piran prijavil drzno tatvino. Svoj karamboliran osebni avto je prodal, naknadno pa je opazil, da mu je kupec ukradel tudi mobilni telefon Oneplus 7T, vreden 600 evrov. Policisti zbirajo informacije, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 141 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine, en vlom in eno drzno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

Popoldan so v Ilirski Bistrici ustavili 23-letnega voznika skuterja. Odredili so izredni tehnični pregled za vozilo, kjer se je izkazalo, da največja hitrost vozila dosega 45 km/h, čeprav je konstrukcijsko določeno do 25 km/h. Skuter so policisti zasegli, vozniku pa sledi obdolžilni predlog.

Pri Divači so policisti ustavili 17-letnega voznika motornega kolesa. Vozilo ni registrirano, voznik pa nima vozniškega dovoljenja. Motorno kolo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Ob 20.15 je na avtocesti, med Razdrtim in Vipavo, osebni avto trčil v ograjo. Policisti so ugotovili, da je bila v prometni nesreči samoudeležena 41-letna voznica, kateri je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,60 mg/l. Sledi ji obdolžilni predlog.

Na parkirišču v Razdrtem je nekdo ponoči z dveh madžarskih tovornih vozil odvijačil štiri sprednje luči xenon in jih ukradel. Madžarsko podjetje je oškodovano za približno 4.000 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju PP Koper so policisti obravnavali državljana Maroka.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija