FINANČNA UPRAVA BO NEKOMU PODELILA 25 TISOČAKOV: Tako se lahko potegujete za nagrado

Slovenija

Finančna uprava RS (Furs) bo tudi v prihajajočem letu nadaljevala z nagradno igro 'Vklopi razum, zahtevaj račun'. V sklopu nagradne igre bo vsake tri mesece podelila po 25 tisoč evrov. Poleg glavne nagrade bo sodelujoče nagradila tudi z električnimi kolesi in električnimi skiroji. Namen igre je spodbujanje potrošnikov, da zahtevajo, vzamejo in preverijo račune.

V nagradni igri sodelujete tako, da zbirate račune različnih izdajateljev. Za deset zbranih računov različnih izdajateljev dobite eno srečko, s katero sodelujete v žrebanju. Tako kot v preteklih letih bodo srečko lahko pridobili tudi potrošniki, ki bodo preverjali račune mojstrov, ki opravljajo storitve na domu, taksistov, vedeževalcev, frizerjev, odvetnikov, zobozdravnikov, veterinarjev, avtošol itd., so sporočili s Fursa.

Srečko pa bodo lahko pridobili tudi davčni zavezanci (fizične osebe), ki bodo s finančno upravo poslovali elektronsko preko spletnega ali mobilnega portala eDavki. "Z večjo uporabo eDavkov želimo zmanjšati papirno birokracijo in poenostaviti, skrajšati ter poceniti upravne postopke," so še dodali na finančni upravi.

SRBIJO PRETRESA UGRABITEV 12-LETNICE: Že teden dni v rokah posiljevalca, išče jo več sto policistov (VIDEO)

Več sto srbskih policistov v vseh vaseh okoli Knjaževca še vedno išče 12-letno deklico Moniko Karimanović in njenega ugrabitelja Ninoslava Jovanovića, ki je zaradi ugrabitev in posilstev v zaporu presedel že veliko let, znan pa je tudi po tem, da svoje žrtve ostriže.

Nagradna igra bo potekala od 1. januarja do 31. decembra 2020. Prirejala se bo v štirih zaporednih krogih: prvi bo potekal od 1. januarja do 31. marca, sledili bodo še trije krogi vsake tri mesece.

V vsakem trimesečju bo žrebanje šestih nagrad - treh električnih koles in treh električnih skirojev. Vsi udeleženci nagradne igre pa se bodo vsako trimesečje z zbranimi srečkami potegovali tudi za glavno nagrado v višini 25 tisoč evrov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija