GROZLJIV UMOR, KI PRETRESA IZOLO: V mlaki krvi ga je našel prijatelj

Izola

V petek je Izolo pretresel grozljiv dogodek, v katerem je življenje izgubil 46-letni N.N. Nečka, kot so ga po pisanju Primorskih novic klicali, naj bi nekdo v stanovanju, v katerem je živel, večkrat zabodel, tudi v glavo. Ker so ga znanci pogrešali, saj ga ni bilo na dogovorjene zmenke, je prijatelj, ki je imel ključ stanovanja, odšel pogledat, kaj se dogaja. Naletel je na grozljiv prizor, saj je pokojnika našel v mlaki krvi.

Časnik poroča, da reševalci, ki so prišli v stanovanje, ko je prijatelj poklical policijo, pokojniku niso mogli več pomagati. Na kraj dogodka sta prišli tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka, čas smrti in druge okoliščine pa bodo zdaj ugotavljali obducenti inštituta za sodno medicino.

Pokojnik naj bi se sicer v Izolo preselil pred 15 leti, bil je tih in miren, z dvema prijateljema naj bi imel barko, s katero so ribarili. Izolani se sprašujejo, kaj bi utegnil biti motiv za tako okrutno dejanje. Že lani sta mesto namreč pretresala dva podobna primera. Februarja je S.L. več desetkrat zabodel lastnico stanovanja, jo zavil v preprogo in pustil na Manziolijevem trgu, maja pa je M.S. umoril svojega očeta. Oba storilca se zdravita v mariborski enoti forenzične psihiatrije, še piše časnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija