GROZLJIV ZLOČIN: Moški s sekiro ubil ženo in dva otroka

Kronika

Prebivalci Tuzle, pa tudi celotne Bosne in Hercegovine so v šoku po grozljivem zločinu, ko je moški najprej pokončal ženo in dva mladoletna otroka, nato pa si s skokom z balkona sodil sam. Kot je pokazala preiskava, je ženska poskušala rešiti otroke, a ji ni uspelo. 

Policija je v nedeljo zvečer posredovala po prijavi, da je moški skočil z balkona stanovanjske hiše v naselju Stupine v Tuzli. Na tem mestu so našli truplo moškega in začeli preiskavo, šele včeraj pa so vstopili v stanovanje, kjer je živel ​​in tam našli mrtvo 34-letno žensko in dva otroka, stara devet in dve letiPreiskava v stanovanju je trajala ves dan, preiskovalne ekipe so v stanovanju našle sekiro, s katero so bili ubiti ženska in otroka.

Tiskovni predstavnik tuzlanskega tožilstva Admir Arnautović je povedal, da je potrjena povezava med moškim in žensko ter dvema otrokoma, poroča index.hr. "Mož in oče otrok je storil samomor s skokom iz stavbe v isti soseski. Trenutno se ugotavljajo vse okoliščine v zvezi s temi dogodki," je dejal Arnautović.

Tožilstvo ni objavilo identitete ubitih oseb ali moškega, ki je storil samomor, lokalni mediji pa poročajo, da gre za M. Č. Po neuradnih informacijah Avaza tožilci in preiskovalci domnevajo, da bi lahko bil motiv za umor ljubosumje. M. Č. naj bi se pred dnevi vrnil iz Nemčije, kjer je delal kot zdravstveni tehnik. Bil je uslužbenec Kliničnega centra univerze v Tuzli, tako kot njegova žena. 

Po zločinu je moški na vratih stanovanja pustil listek, na katerega je napisal imena več oseb. Policija zdaj preiskuje, za koga gre. Med imeni naj bi bili nekateri sorodniki, ki so mu pomagali dobiti službo v Nemčiji.  

Ovo je Amela Čičkušić koju je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece sjekirom ubio muž Mujaga Čičkušić. Preliminarna istraga je pokazala da je Amela (34) zaludno pokušavala spasiti sina (9) i kćerku (2).

Posted by Envera Selimovic on Tuesday 21 May 2024

Zaposleni in bolniki UKC Tuzla se prek družbenih omrežij čustveno poslavljajo od umorjene, ki je bila med sodelavci in bolniki ena najljubših medicinskih sester UKC Tuzla. Zanjo imajo le besede hvaležnosti za vse opravljeno, še posebej v težkih trenutkih korone. "Tuzla, UKC in vsi, ki smo te poznali, smo izgubili veliko, neskončno veliko ... Redke so situacije, v katerih mi zmanjka besed ... Naj se zapiše, da si bila poštena, delavna, resna, zanesljiva, humana oseba in popolna medicinska sestra ... Ena najboljših, kar jih poznam ... Spominjal se te bom po hitrem koraku in bistrih, pametnih, lepih črnih očeh. Nikoli nič ni ostalo nedokončano. Nikoli me niste razočarali, ne mene ne pacientov. Morda nikoli niste prejeli uradne zahvale, vendar hvala! Hvala v mojem imenu in v imenu mnogih življenj, ki smo jih skupaj ubranili v težkih dneh," je zapisano.

Odrejeni sta bili obdukcija in preiskava DNK, da se ugotovijo vse okoliščine tega grozovitega zločina.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija