IMA TUDI VAŠ HIŠNI LJUBLJENČEK PARAPSIHOLOŠKE SPOSOBNOSTI? Preverite te znake

Trendi

Psiholog Dennis Relojo-Howell je za Buzz Bingo govoril o parapsiholoških sposobnostih hišnih ljubljenčkov. Razkril je štiri znake, na katere morate biti pozorni, ko gre za vašo mačko, psa ali ptico.

Prvi od teh znakov je telepatija. Če ste opazili, da se vaš živalski prijatelj zaveda, kdaj se počutite žalostno, bi lahko imeli prav, saj morda uporablja svoje telepatske sposobnosti in povezuje svoje misli z vašimi. "Zdi se, kot da hišni ljubljenčki lahko berejo naše misli in čustva ter se nanje odzivajo s tolažilno prisotnostjo ravno takrat, ko je to potrebno," pravi Dennis.

Naslednji pokazatelj je jasnovidnost, ki se lahko kaže s spremembo v njihovem vedenju, ko je prisotna nevarnost. Dennis pravi, da so mnogi lastniki hišnih ljubljenčkov poročali, da so živali zaznale nevarnost, še preden je bila očitna. "Ta jasnovidnost pri hišnih ljubljenčkih, še posebej njihova zavest o prihajajočih grožnjah, je lahko presenetljiva," pravi. "Ali gre za naravno nesrečo ali osebno krizo, se pogosto zdi, da imajo naši živalski sopotniki šesti čut za te stvari, na katere nas opozarjajo z vedenjem."

Ali vas vaša mačka prestraši s tem, ko sedi in strmi v določeni del prostora? Ali se vaš pes umakne stran od določenega dela hiše? Slednje lahko nakazuje na šesti čut za nadnaravno. "Obstaja neskončno zgodb o mačkah, psih in celo pticah, ki reagirajo na prisotnost, ki je človeško oko ne zazna. Včasih delujejo kot most v izvenzemeljski svet," opozarja Dennis.

Zadnji znak je pogosteje izražen pri pticah in psih ter se nanaša na njihovo izjemno sposobnost, da najdejo svoje lastnike, čeprav so daleč stran. Dennis razkriva, da ta izjemna spretnost ne kaže le na parapsihološko moč, temveč tudi na globoko vez, ki jo imajo s svojimi lastniki.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija