IMELI SO GA ŽE ZA MRTVEGA: Pripravljali so se na pogreb, ko ga je oživela luknja na cesti

Svet

'Čudežni dogodek' se je zgodil v Haryani, kjer je 80-letni moški, ki so ga zdravniki razglasili za mrtvega, oživel, potem ko je reševalno vozilo povozilo luknjo na cesti. Darshan Singh Brar je trenutno na zdravljenju v bolnišnici v Karnalu.

Brarovo 'truplo' so z reševalnim vozilom prevažali iz bolnišnice v njegov dom, ko je vozilo naletelo na luknjo, poročajo mediji. V njegovem domu so se že zbrali njegovi sorodniki in prijatelji, da bi se od njega poslovili. Pripravili so hrano za žalujoče in les za njegovo upepelitev.

Po udarcu v luknjo je njegov vnuk opazil, da je Brar premaknil roko. Zdravnik ga je pregledal in ugotovil, da ima srčni utrip. Odpeljali so ga v najbližjo bolnišnico, kjer so zdravniki potrdili, da je Brar živ.

Dr. Netrapal iz bolnišnice v Karnalu je dejal, da ne more zatrditi, da je bil bolnik mrtev. Ko je prišel k njemu, je imel srčni utrip in je dihal. Dodal je, da ne ve, ali je v drugi bolnišnici šlo za tehnično napako ali kaj drugega. Zdravnik je tudi povedal, da ima Brar vnetje prsnega koša, zaradi katerega je težko dihal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija