IN TO JE TRIKRAT STORILA NAMERNO: Slovenka z avtom trčila direktno v usmerjevalca prometa, pristal je na havbi

Svet

Na avstrijskem Tirolskem je Slovenka v soboto namerno zapeljala v 30-letnega usmerjevalca prometa na parkirišču, ki jo je skušal ustaviti. Incident se je zgodil na parkirišču za smučišče pri kraju Grän. Slovenki sumijo poskusa povzročitve telesne poškodbe, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Ženska je na parkirišču zapeljala iz kolone vozil in jo poskušala prehiteti. Pri tem je začela peljati proti usmerjevalcu prometa, ki ji je z rokami nakazal, naj se ustavi. Voznica ni upoštevala navodil in rahlo zapeljala vanj. Po ponovnem podajanju navodil, naj se ustavi, je po navedbah policije ženska še enkrat rahlo zapeljala v zaposlenega, nato pa z vso hitrostjo zapeljala vanj, da je pristal na pokrovu motorja. Usmerjevalcu se je uspelo zadržati na pokrovu, a je zletel z njega, ko je voznica po nekaj metrih ustavila avtomobil.

Usmerjevalec je ostal nepoškodovan. Voznica pa je nadaljevala svojo vožnjo, a so jo kasneje našli. Policija jo je prijavila tožilstvu v Innsbrucku zaradi izvajanja prisile in poskusa telesne poškodbe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija