INCIDENT V KOPRSKEM LOKALU: Posredovati so morali policisti

Kronika

V soboto nekaj pred polnočjo so policiste poklicali iz koprskega lokala, kjer je kršil javni red in mir moški iz okolice Kopra. V gostinskem lokalu je razbijal kozarce, nadlegoval ostale goste lokala in padal pod mize. Varnostnik ga je opozoril na njegovo vedenje in mu ukazal, naj zapusti lokal, kar pa ni upošteval in s kršitvami nadaljeval. Policisti so mu na kraju izdali plačilni nalog.

Fotografiji sta simbolični.

V petek ob 20.13 so dobili policisti informacijo, da od Seče proti Hrvaški vozi osebni avto, v katerem so vsi pijani. Policisti so vozilo ustavili. 44-letnemu vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,86 mg/l alkohola v izdihanem zraku. V postopku so ugotovili, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, saj mu je bil izrečen ukrep prenehanja veljavnosti. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Včeraj ob 16.15 je v Kopru na Markovcu osebni avto trčil v parkirano vozilo, zatem pa odpeljal. Policisti so pobeglega voznika izsledili in opravili ogled vozila. Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,80 mg/l. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

Kradel v trgovinah v Kopru in na Kozini

V soboto popoldan so policisti na Kozini ustavili voznika osebnega avtomobila, za katerega so pred tem dobili sporočilo, da je iz trgovine odšel s polnim vozičkom, ne da bi plačal, zložil stvari v avto in odpeljal s kraja. 40-letni voznik iz Ljubljane je ukradel za približno 500 evrov prehrambnih izdelkov v trgovini na Kozini, poleg tega pa še za približno 500 evrov izdelkov iz trgovine v Kopru. Stvari so mu zasegli. Ugotovili so, da je vozil pod vplivom mamil, hitri test na prepovedane droge je bil namreč pozitiven, zatem pa je odklonil strokovni pregled. Zasegli so mu tudi vozilo. Sledi mu obdolžilni predlog in kazenska ovadba.

V vasi Avber pri Sežani je nekdo vlomil v hišo, v notranjosti pa v sef, iz katerega so donesli večjo količino gotovine in več kosov različnega nakita in ur visokega cenovnega razreda. Policisti zbirajo informacije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija